Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Şofer de camion, pericol în trafic. Bărbatul care conducea haotic un tir cu remorcă, oprit de Poliție în urma unui apel la 112
WhatsApp
Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112, sâmbătă seara, în jurul orei 18:55,despre faptul că un autovehicul de tonaj circulă haotic dinspre Câmpulung Moldovenesc spre Vatra Dornei.

Echipa operativă deplasată a depistat și oprit în trafic, pe strada Mihai Eminescu din municipiul Vatra Dornei,  autoutilitara marca MAN ce tracta semiremorca, ansamblu care prezenta avarii pe partea lateral dreapta.

Ansamblul în cauză era condus de R. Ion, din comuna Obreja,  județul Caraș-Severin. Întrucât acesta avea halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul municipal Vatra Dornei unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, relatează obiectivdesuceava.ro.

Cu privire la avariile  ansamblului condus de R. Ion, acesta a declarat faptul că în aceeași zi, în jurul orei 18.50, în timp ce conducea autoutilitara marca MAN ce tracta semiremorca pe DN 17 – în afara municipiului Vatra Dornei, din direcția Câmpulung Moldovenesc, pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum, într-o curbă la stânga a acroșat parapetul metalic de protecție de pe partea dreaptă. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel