Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șofer, amendat de polițiștii de frontieră. Portbagajul mașinii era plin cu pește, prins ilegal
WhatsApp
Poliţiştii de frontieră gălățeni au deschis doar penal pentru braconaj piscicol, pe numele unui bărbat care transporta aproximativ 53 de kilograme de peşte fără a deţine documente legale.
sofer amendat de politistii de frontiera pentru peste prins ilegal

În data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 08.15, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Galați- I.T.P.F. Iași, aflaţi într-o misiune specifică, au oprit pentru control, în apropierea unei piețe din municipiul Galați, un  autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în R. Moldova, condus de un bărbat cu dublă cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 35 de ani.

La controlul efectuat asupra mijlocului de transport, în portbagaj, a fost descoperită cantitatea de 53 de kilograme peşte, specia scrumbie, pentru care bărbatul nu deţinea documente de provenienţă. Acesta a declarat că a achizionat peștele de la mai multe persoane și intenționa să-l comercializeze pentru a obține venituri suplimentare.

Întreaga cantitate de peşte a fost ridicată în vederea predării către o unitate de profil, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit şi a produselor din peşte obţinute din pescuit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel