Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Soarele va prăji Marea Britanie și va face ca temperaturile să urce până la 30°C din iunie
WhatsApp
Condițiile meteorologice de luna viitoare vor fi mai ridicate decât în mod normal, iar oamenii vor putea să se bucure să își scoată crema de soare și să meargă la plajă, în timp ce mercurul se apropie de 30C.
Soarele va prăji Marea Britanie și va face ca temperaturile să urce până la 30°C din iunie

Britanicii care iubesc soarele vor fi încântați să afle că temperaturile din Marea Britanie vor crește peste medie luna viitoare, în timp ce un mini val de căldură va lovi țara.

Mercurul se va ridica aproape de 30C, deoarece hărțile meteo arată că o masă de aer cald va traversa Canalul Mânecii la începutul lunii iunie.

Prognoza pe termen lung a Met Office 's spune că presiunea înaltă va "domina" în prima parte a lunii, deși mai târziu ar putea fi sisteme frontale care să aducă ploi.

Condițiile se vor schimba începând de joia viitoare, 1 iunie

Met Office a raportat: "Condiții predominant frumoase și așezate pentru multe zone pentru început, deși probabil se va simți mai degrabă răcoare în unele părți din nord și est, în special în zonele cu o briză dinspre mare.

"Presiunea ridicată va continua să domine vremea până la începutul lunii iunie, ceea ce înseamnă mult mai multă vreme uscată pentru o mare parte a țării. O posibilitate de sisteme frontale slabe care să aducă câteva ploi petice în nordul îndepărtat și, cu timpul, o șansă crescută de ploi, poate cu tunete, care se vor deplasa spre nord sau se vor dezvolta în zonele sudice.

"În general, temperaturile rămân peste medie, deși mai scăzute în unele localități de coastă, unde se dezvoltă brize onshore. Vânturile vor fi în general ușoare, dar zonele de coastă din sud, precum și cele din nordul îndepărtat, pot experimenta vânturi mai puternice pe alocuri."

Prognoza pe termen lung pentru perioada 8-22 iunie

 

"În această perioadă există o probabilitate tot mai mare ca condițiile de instabilitate să înceapă să se extindă încet spre nordul Regatului Unit, dinspre sud, fiind posibile câteva ploi torențiale și ploi de lungă durată.

Nord-vestul Marii Britanii este probabil să se confrunte cu cele mai uscate condiții. Se așteaptă ca vânturile să fie ușoare, dar cu brize de mare mai puternice în unele zone de coastă, uneori. Temperaturile vor fi cel mai probabil peste medie în general, deși zonele de coastă din est s-ar putea simți mai răcoroase, cu o probabilitate mai mare de vânt pe uscat aici."

Condițiile stabilite sunt de așteptat să continue, cu maxime de 24C acum prognozate pentru West Midlands și sud-estul Țării Galilor sâmbătă sau duminică.

Aceasta ar însemna că cea mai caldă zi a anului ar putea să se încadreze perfect în weekendul Bank Holiday - cu mii de persoane care se îndreaptă spre o excursie de weekend prelungit sau spre o zi la plajă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel