Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
„Şi-au bătut joc de el!” Român plecat la muncă în Belgia, abandonat într-un spital din Germania: Mihail este dispărut de patru zile: „De ce l-aţi lăsat, mă, acolo?”
WhatsApp
Un român, în vârstă de 38 de ani, din Priboiu, judeţul Dâmboviţa, este căutat la nivel internaţional, după ce a dispărut în drum spre Belgia, unde urma să lucreze în construcţii.
„Şi-au bătut joc de el!” Român plecat la muncă în Belgia, abandonat într-un spital din Germania: Mihail este dispărut de patru zile: „De ce l-aţi lăsat, mă, acolo?”

Prietenii cu care călătorea spun că, în autocar, i s-a făcut rău și l-au lăsat la un spital din Bremen, în Germania, potrivit Știrile PRO TV. Acum patru zile, bărbatul şi-a sunat mama şi i-a spus că este în faţa unei gări. Este ultima veste de la el și, de atunci, nu mai are semnal la telefon, şi nimeni nu mai ştie nimic de el.

Poliția l-a dat în urmărire pe Mihail Bălașa și a cerut informații de la autoritățile din Germania, dar nu a primit, deocamdată, un răspuns. Bărbatul a plecat spre Belgia pe 26 ianuarie, dar în autocar a făcut o criza inexplicabilă, spun cei care-l însoțeau.

2. -imagine fara descriere- (si-au-batut-joc-de-el-roman-plecat-la-munca-in-belgia--abandonat-intr-un-spital-din-germania-mihail-este-disparut-de-patru-zile-de-ce-l-ati-lasat--ma--acolo-2.jpg)

Prietenii l-au luat pe sus și l-au dus la un spital, apoi și-au văzut de drum. Imaginile primite de la tovarășii de drum au îngrijorat familia, care îl știa sănătos pe Mihai. Oamenii se tem că ar fi consumat droguri.

„Nu ştiu, cred că băutură sau droguri. Altceva, nu cred”, a răspuns Cătălin Bălașa, fratele bărbatului dispărut, atunci când a fost întrebat de reporteri de ce ar fi reacționat așa Mihai. Fratele tânărului a încercat să afle ce s-a întâmplat şi i-a sunat pe prietenii cu care plecase la drum, dar nu a reuşit să afle mai nimic.

 

„De ce l-aţi lăsat, mă, acolo?”

 

Fratele tânărului dispărut vorbeşte la telefon:

„Unde e mă fratele meu?

„În Germania, mă, frate, unde a rămas”.

„Şi de ce l-aţi lăsat, mă, acolo?”

„Păi, de ce să îl iau eu, frate?”

„L-au lăsat ca prostul acolo! Şi-au bătut joc de el. Ei au plecat în Belgia, şi l-au lăsat fără bani, fără nimic, pe drumuri”, spune Viorica Bălașa, mama bărbatului dispărut.

 

Poliţiştii din România au luat legătura cu autorităţile din Germania

 

Mihail Bălașa a stat în unitatea medicală doar câteva ore. În cursul zilei de vineri și-a sunat mama și i-a spus că se află în fața unei gări. Convorbirea s-a întrerupt și, de atunci, nimeni nu a mai reușit să ia legătura cu el.

Îngrijorate, rudele au mers la poliţie şi au reclamat dispariţia. Poliţiştii din România au luat legătura cu autorităţile din Germania, însă, până acum, nicio veste despre bărbatul dispărut.

Profilul lui Mihail Bălașa a fost publicat pe site-ul Poliției Române, la secțiunea persoane dispărute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel