Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sfârșit tragic pentru un român din Austria: S-a răsturnat cu mașina, iar ajutorul a sosit prea târziu
WhatsApp
Moarte fulgerătoare pentru un român din Austria, după ce s-a răsturnat cu mașina  pe o șosea din Eferding. 
Sursa foto: nachrichten.at

Un român în vârstă de 33 de ani a murit într-un accident cumplit în Austria. Tânărul s-a răsturnat cu mașina pe o șosea de lângă Eferding, în Austria Superioară.

Din păcate, ajutorul a sosit prea târziu pentru românul rămas încarcerat între fiarele mașinii iar acesta a decedat.

Potrivit publicației nachrichten.at, românul lucra ca muncitor agricol și se afla în mașină cu un alt coleg. Din motive încă în curs de investigare, mașina condusă de tânărul de 33 de ani a ieșit de pe drum, iar  apoi a lovit un indicator rutier, un parapet și un gard viu de tuia înainte de a se opri cu roțile în sus.

Pasagerul din dreapta, în vârstă de 26 de ani, a fost rănit grav, fiind transportat la spital.

Din păcate, la sosirea echipajelor de urgență pentru șofer nu s-a mai putut face nimic. El a decedat pe loc din cauza rănilor grave suferite și a faptului că nu a putut fi scos la timp dintre fiarele contorsionate. 

Alt român rănit grav, într-un accident la Innsbruck

 

Accidentul în care și-a pierdut viața tânărul de 33 de ani vine la nici o săptămână după cel de la Innsbruck, în care un alt român a fost rănit grav.

Patru persoane, între care și un român, au fost rănite într-un accident de circulație produs săptămâna trecută în Innsbruck. O coliziune între două autoturisme a avut loc în zona unei intersecții,  după ce mașina, condusă de român, s-a izbit de celălalt vehicul care venea din sens opus, regulamentar.

Un român în vârstă de 22 de ani și partenera din dreapta sa, de 21 de ani, din Innsbruck, nu ar fi acordat prioritate unui autoturism care venea din dreapta la intrarea în intersecție. Rezultatul a fost o coliziune puternică între cele două mașini. 

Din cauza forței impactului, mașina românului a fost întoarsă pe o parte și s-a izbit de un alt vehicul condus de un bosniac.

Toți cei trei șoferi și pasagerul din mașina tânărului român au suferit răni. Vehiculele au trebuit să fie remorcate. După finalizarea investigațiilor, vor fi depuse acuzații la autoritățile competente, informează Krone.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel