Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
REVOLTĂTOR: Tânăr român, mort în ITALIA după o noapte în club. AUTORUL faptei zice că NU și-a dat seama că a OMORÂT UN OM
WhatsApp
Un tânăr român de 18 ani a fost accidentat mortal în timp ce se întorcea, pe jos, de la club, în zona Palazzo Pignano (provincia Cremona). Autorul faptei s-a predat târziu la poliție și a făcut declarații uluitoare.

Vasile Cioroabă, un tânăr român în vârstă de 18 ani, a fost găsit mort în provincia Cremona din Lombardia, pe o stradă mai puțin circulată. El a murit în timp ce se întorcea  către casă. Un amic i-ar fi propus să îl ducă cu mașina, dar a refuzat. Pe drum el a fost accidentat de un alt tânăr, de 25 de ani, italian. Autorul faptei a fugit de la locul accidentului dar s-a prezentat singur, după jumătate de zi, la Poliție, pentru a mărturisi. 


Din reconstituirea inițială, pare că Petrișor parcurgea pe jos cei patru kilometri dintre casă și unul dintre cluburile din apropiere. În jurul orei 3 dimineața, mașina condusă de un cetățean italian l-ar fi lovit în plin pe român, l-a strivit de gardul de protecție al străzii, l-a urcat pe capotă, aproape a spart parbrizul, după care l-a catapultat în iarba văii care delimitează strada.

Citește și: Italia. ROMÂNUL de 18 ani dat DISPĂRUT, găsit MORT pe stradă: „Noi te așteptăm, te iubim, întoarce-te acasă!”


Inițial italianul, în vârstă de 25 de ani al cărui nume nu este dat publicității deși este major, a declarat că nu și-ar fi dat seama că a lovit un om, credea că a atins doar gardul de protecție al străzii. Varianta lui a fost exclusă imediat după ce polițiștii au văzut mașina. În plus, faptul că s-a prezentat la Poliție după multe ore, când nivelul de alcoolemie din sânge era complet diferit de cel din momentul accidentului, este un alt indiciu important despre dinamica faptelor.


În timpul dintre accident și descoperirea cadavrului, părinții, prietenii și alți membri ai comunității române din Palazzo Pignano (provincia Cremona) s-au mobilizat pentru a îl găsi pe Petrișor. Tatăl acestuia a semnalat dispariția la Poliție chiar la câteva ore după accident, însă fiind vorba de o persoană de vârstă majoră, cercetările ar fi trebuit să înceapă după 48 de ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel