Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sechestrat de trei zile în Franța, avionul românesc de pasageri a primit permisiunea să decoleze
WhatsApp
Avionul A340 aparţinând companiei române Legend Airlines, imobilizat de către autorităţile franceze de trei zile pe aeroportul din Vatry, în Marne, cu privire la un presupus trafic de persoane, poate să plece, a anunțat, duminică, prefectura.
Avionul care poate parcurge 5.572 km în trei ore jumate este gata de zbor. Ruta pe care va zbura este Londra - New York / Sursa - Pexels

”În cadrul anchetei judiciare, confiscarea aeronavei a fost ridicată în această (duminică) dimineaţa”, anunţă pe X prefectura. Pe aeroport, însă, peste 300 de pasageri sunt izolaţi de joi sub control judiciar, de către Poliţia de Frontieră.

”Această decizie permite luarea în calcul a redirecţionării pasagerilor plasaţi în zona de aşteptare. Prin urmare, autorităţile competente din cadrul (Direcţiei Generale a Aviaţiei Civile) DGAC vor depune eforturi să obţină o autorizaţiile necesare redecolării avionului, lucru care ar urma să intervină cel mai târziu luni dimineaţa”, de Crăciun, anunţă în acest comunicat prefectura.

O plecare rapidă a călătorilor este de-acum tot mai probabilă, după ce justiţia a anulat duminică - în cazul a trei pasageri - o procedură de menţinere de trei zile în sala aeroportului. Vama a renunţat, după aceea, la procedură în cazul celorlalţi pasageri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel