Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Scrisorile Prințesei Diana despre divorțul său controversat vor fi vândute în scop caritabil
WhatsApp
Scrise între 1995 și 1996 - un total de 32 de scrisori și felicitări scrise de Diana în timpul despărțirii de Prințul Charles vor fi scoase la licitație în scopuri caritabile, prințesa scriind cum "a dorit mult ca divorțul să se încheie".
Scrisorile Prințesei Diana despre divorțul său controversat vor fi vândute în scop caritabil / Foto: Unsplash

Susie și Tarek Kassem vor vinde 32 de scrisori și cărți pe care Diana le-a scris în 1995 și 1996, în timpul despărțirii de Prințul Charles.

Într-o scrisoare scrisă pe 28 aprilie 1996, Diana își cere scuze pentru anularea unei excursii la operă cu cuplul, scriind: "Trec printr-o perioadă foarte dificilă... Sunt în genunchi și abia aștept ca acest divorț să se finalizeze".

La 20 mai 1996, ea îi spune lui Kassem că telefoanele de la Palatul Kensington erau ascultate. Ea a scris: "Dacă aș fi știut cu un an în urmă prin ce voi trece prin acest divorț, nu aș fi consimțit niciodată. Este disperat și urât".

Într-o altă scrisoare, ea le-a mulțumit soților Kassem pentru că au lăsat-o să petreacă Crăciunul din 1995 cu ei, în timp ce fiii ei, William și Harry, erau cu tatăl lor și cu familia regală la Sandringham.

Ea a scris: "Am fost atât de încântată să fiu invitată la o ocazie de familie, mai ales că am fost făcută să mă simt ca una din echipă".

 

Scrisorile valorează o sumă estimată la 90.000 de lire sterline

 

Soții Kassem spun că deținerea documentelor este o responsabilitate pe care nu doresc să o transmită copiilor lor și le vând la licitație pentru o sumă estimată la 90.000 de lire sterline.

Familia Kassem, care locuiește la Londra, a păstrat corespondența de la Diana și o vinde acum la Lay's Auctioneers din Penzance, Cornwall.

Mimi Connell-Lay, de la Lay's Auctioneers, a declarat: "Aceasta este o colecție foarte interesantă de scrisori de la Prințesa Diana. Multe dintre ele sunt crude din punct de vedere emoțional și, sincer, uimitoare.

Susie a întâlnit-o pe Diana la Royal Brompton Hospital și este evident că s-au înțeles imediat, Diana spune acest lucru într-una dintre scrisori. Au avut o legătură foarte puternică și ceea ce este clar este cât de mult a apreciat Diana prietenia, sprijinul și sfaturile lor într-un moment de mare tulburare emoțională pentru ea.

Ea a scris mult despre ceea ce se întâmpla în viața ei la acea vreme, în special despre divorțul ei, și s-a referit în mod repetat la faptul că nu a avut parte de sprijinul familiei regale."

Încasările din vânzare - realizată de Lay's Auctioneers pe 16 februarie - vor merge către organizațiile de caritate pe care Diana le-a susținut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel