Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Scrisoarea unei fetițe de 8 ani către Moș Crăciun a emoționat tot internetul
WhatsApp
Scrisoarea unei fetițe de 8 ani către Moș Crăciun a emoționat tot internetul. Mătușa ei a distribuit pe Twitter o fotografie care a ajuns virală.
Scrisoarea unei fetițe de 8 ani către Moș Crăciun a emoționat tot internetul / Foto: Unsplash

Pentru o mulțime de copii din întreaga lume, Crăciunul este sărbătoarea lor preferată, deoarece primesc o mulțime de cadouri de la părinți. Copiii care cred în Moș Crăciun îi scriu acestuia scrisori în care îi explică dorințele lor și tânjesc ca acesta să le viziteze casele de Crăciun.

Cu toate acestea, scrisoarea unei fetițe de opt ani către Moș Crăciun i-a emoționat pe oameni din cauza cererii sale speciale, conform Indianexpress.

 

Facturile au devenit un stres și pentru copii

 

O femeie pe nume Nicole Connell a distribuit fotografia scrisorii pe Twitter și a spus că aceasta a fost scrisă de nepoata ei. Fetița în vârstă de opt ani nu a cerut niciun cadou, ci a cerut în schimb niște bani pentru părinții ei, deoarece a spus că aceștia se luptă cu facturile și ipotecile.

"Dragă Moș Crăciun, tot ce îmi doresc de Crăciun sunt niște bani pentru mami și tati. Ei se luptă cu facturile și ipotecile. Chiar mă simt tristă. Te rog, te rog Moș Crăciun, poți să faci să meargă? Știu că este mult, deși îmi pare rău. Cu drag Emmie", se arată în scrisoarea fetiței către Moș Crăciun.

"Sora mea tocmai a găsit această scrisoare către Moș Crăciun, scrisă de fiica ei de 8 ani. M-a făcut să plâng mult când mă gândesc că cineva atât de tânăr se gândește la asta!" a împărtășit Connell pe Twitter.

 

 

"Lacrimi și multă tristețe. Cum se pot aștepta ca noi să supraviețuim, asta e crud", a comentat un utilizator. "@RishiSunak și @Conservatorii trebuie să rezolve acest lucru - copiii văd întotdeauna viața în cele mai simple moduri și spun lucrurile așa cum sunt - acest copil are 8 ani.......nu ar trebui să fie nevoiți să se îngrijoreze de finanțele părinților lor!", a scris altul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel