Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Scene cutremurătoare la Ploiești. Gemenii care au căzut de la etajul 10, conduși, azi, pe ultimul drum
WhatsApp
Micuții gemeni, care și-au pierdut viața, după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești sunt conduși, azi, pe ultimul drum. Mama lor, care fusese internată în stare de loc la Psihiatrie, a fost externată, ca să participe la înmormântare. 
Scene cutremurătoare la Ploiești. Gemenii care au căzut de la etajul 10, conduși, azi, pe ultimul drum

Gemenii, în vârstă de doi ani și jumătate, au rămas nesupravegheați, în timp ce mama lor făcea live pe Facebook și asculta manele. Micucții au căzut de la etaju 10 și nu au avut nicio șansă de supraviețuire. Mama copiilor a aflat de tragedie de la polițiștii care i-au bătut la ușă.

Doi fraţi gemeni, de doar doi ani, morți după ce au căzut în gol de la etajul 10. Mama lor făcea live pe Facebook

Femeia a fost internată la psihiatrie, la Spitalul Județean din Ploiești, apoi a fost externată, pentru a putea participa, astăzi, la înmormântarea celor doi copii. Alături îi va fi și tatăl micuților, care nu se afla acasă în seara tragediei. Inițial femeia le-a spus polițiștilor că făceau curățenie în altă cameră,  însă din imaginile care au circulat în spațiul public se pare că aceasta făcea live pe Facebook, lăsând copii nesupravegheați.

Bunica gemenilor morți din Ploiești, badantă în Italia, către fiică: „Te-ai liniștit, Andreea, ai omorât copiii“

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. În paralel cei de la protecția copilului fac verificări pentru a stabili cum mai exact s-a întâmplat acest incident. „Era o femeie bună. Când au apărut cei doi copii, s-a schimbat tot. Prostituţie, umbla cu tot felul de băieţi. A fost plecată în Italia, se plimba numai cu maşini scumpe şi copiii mureau de foame în casă. Noroc că avea mama bani”, spus Marius Andrei Bilică, fratele femeii. Ea mai are un copil în vârstă de 5 ani.

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel