Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Scandal pe litoral. Mai mulţi pensionari s-au plâns că sunt discriminaţi
WhatsApp
A fost scandal la cea mai nouă atracţie turistică din Constanţa. Mai mulţi pensionari s-au plâns că sunt discriminaţi, pentru că reducerea acordată la accesul în Tomis Eye este doar pentru constănţeni, nu şi pentru turiştii veniţi din ţară.

Pus în faţa acestor plângeri ale vârstnicilor care nu sunt din Constanţa, administratorul vrea acum să renunţe de tot la reduceri, ca să evite scandalurile de genul acesta pe viitor.

Scandalul a început atunci când un gup de 10 pensionari a vrut să beneficieze de reducere la roata din Constanţa. Mai exact biletul întreg este 20 de lei, iar oamenii au venit pregătiţi cu mască de protecţie, aşa cum prevede regulamentul, dar şi cu acel cupon de pensie, care este prevăzut în regulamentul de la roată, pentru a obţine reducerea.

 

Pensionarii spun că se simt discriminaţi

 

Însă, atunci când au ajuns la casa de bilete, li s-a spus că nu pot beneficia de reducerea pentru pensionari, deoarece aceasta este doar pentru constănţeni. 

Oamenii s-au supărat spunând că au fost discriminaţi şi că este normal ca reducerea pentru pensionari să le fie acordată şi lor, chiar dacă provin din alt judeţ. În final, ei au renunţat la vizita la roată.

Vârstnicii au anunţat presa locală din Constanţa, de unde s-a şi aflat de acest caz, informează Antena 3.

 

[citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel