Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șase profesii care vor fi la mare căutare anul viitor în Belgia: poți câștiga și 50.000 de euro pe an
WhatsApp
Dacă vrei să te reorientezi profesional sau pur și simplu să schimbi locul de muncă, iată câteva idei de joburi care vor fi la mare căutare anul viitor în Belgia. 
Șase profesii vor fi la mare căutare anul viitor,  poți câștiga și 50.000 de euro pe an. Sursa - Pexels

Există multe motive pentru care vrem să ne schimbăm locul de muncă:  mediu de lucru nepotrivit, dorința de a câștiga  mai mult. Dacă ultima explicație te motivează, unele profesii evident câștigă mai mult decât altele. Trebuie doar să-le cunoști și să fii calificat desigur!

Potrivit companiei de consultanță profesionale de recrutare Robert Walters, iată șase locuri de muncă bine plătite pentru care merită să aplici.

1. Contabil. De la recuperarea post-pandemie, multe companii au recrutat mulți contabili, potrivit unui manager senior de la Walters People. Aici, conta pe între 30 și 40.000 de euro brut pe an.

2. Asistent manager la multinațională. Cu un salariu cuprins între 35 și 40.000 de euro pe an, acest post nu necesită pregătire specifică, ci de multe ori o bună cunoaștere a limbii engleze.

3. Consultant bancar și de asigurări. Acest sector nu se confruntă cu o criză. Te poți aștepta la un salariu între 35 și 45.000 de euro pe an.

4. Manager de proiect e-commerce. Gestionarea site-ului unei companii de comerț electronic, gestionarea conținutului unui site, acestea sunt toate lucrurile pe care le poate face un manager de proiect de comerț electronic. Locurile de muncă în era digitală au un viitor. Salariile ajung  40.000 de euro pe an.

5. Inspector financiar. Acest job, care presupune realizarea de bugete pentru companii și se plătește cu 60.000 de euro pe an.

6. Cercetător de date.  Analiza datelor pentru resursele umane te ajută să câștigi până la  50.000 de euro pe an, scrie max.sudinfo.be. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel