Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un grup de mame s-au luat la bătaie în fața unei grădinițe. Cearta a început pe ”grupul de mame” de pe WhatsApp 
WhatsApp
Un grup de mame s-au luat la bătaie în fața unei grădinițe din Napoli. De la ce a pornit cearta
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com

Un grup format din șapte mămici și-au împărțit pumni și picioare în fața unei grădinițe din cartierul Scampia, Napoli. 

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, se pare că totul a pornit în urma unei dispute aprinse pe ”grupul de mame” de pe WhatsApp după ce una dintre ele a luat decizia să schimbe ziua programată pentru participarea părinților la activitățile școlare, fără a consulta celelalte persoane sau a lua în considerare eventualele propuneri de program.

Decizia unilaterală a provocat nemulțumiri și tensiuni în rândul celorlalte mame, care au escaladat rapid într-o serie de insulte și acuze pe grupul de WhatsApp, relatează LaStampa

Femeile s-au bătut de față cu copii

 

Situația a escaladat atunci când două dintre mamele implicate în conflict s-au confruntat în afara școlii, fiind apoi sprijinite de altele. În doar câteva momente, disputa verbală a devenit o încăierare fizică, în care cele șapte femei au început să se lovească reciproc în fața unui grup mare de copii. 

Martorii au fost șocați de violența spectacolului, iar unul dintre ei a alertat poliția locală, care a intervenit rapid la fața locului.

Chiar dacă femeile s-au dispersat în momentul sosirii poliției, investigațiile au continuat. Imaginile captate de camerele de supraveghere ale unei afaceri comerciale din apropiere au furnizat dovezi clare care au permis autorităților să identifice femeile implicate în încăierare. Toate cele șapte mame au fost semnalate și riscă să fie amendate pentru de implicare într-o bătaie publică.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel