Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Salvini, nou mesaj DUR legat de imigranți: "Italia respectă regulile, alții nu". VIDEO
WhatsApp
Prezent într-o vizită la București, vicepremierul italian Matteor Salvini a lansat un nou atac dur la adresa unei țări vecine în problema imigranților: "Italia respectă regulile, alţii nu"

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, "ar trebui să îşi facă un examen de conştiinţă înainte să atace ţările vecine", a declarat marţi, într-o conferinţă de presă la Bucureşti, vicepreşedintele Consiliului de Miniştri al Italiei, Matteo Salvini, ministru de Interne.

Declaraţia vine în contextul în care între Franţa şi Italia există o lungă dispută privind gestionarea migraţiei.

"Italia respectă regulile, alţii nu. Vorbim şi despre legislaţie privind bilanţul, cât şi migraţia. Am petrecut o vară fiind atacat şi insultat, apoi descoperim că de luni de zile francezii descarcă în pădurile italiene, pe timpul nopţii, migranţi", a afirmat Salvini.

Potrivit acestuia, informaţiile recente arată că printre respectivii migranţi erau şi minori.

"Aşadar, Macron ar trebui să îşi facă un examen de conştiinţă şi, înainte să atace ţările vecine, ar trebuie să demonstreze el că este bun, generos şi solidar", a spus oficialul italian.

Salvini a adăugat că debarcările de migranţi din Marea Mediterană au scăzut de la 110.000 de persoane la 20.000, ceea ce înseamnă "90.000 de persoane mai puţin care riscau să moară şi o Europă mai sigură".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel