Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
S-a AFLAT TOT: Cine este femeia care a sunat la 112 că a fost răpită, în Olt. Explicația ei este HALUCINANTĂ
WhatsApp
Femeia care a apelat ieri 112 spunând că este răpită, în Olt, este administratora unei firme din Ilfov. Ea ar fi efectuat apelul după o ceartă cu iubitul, căruia ar fi vrut să îi dea o lecție pentru că mergea cu viteză prea mare. 

Tânăra care a făcut, ieri, o farsă apelând 112 sub pretextul că a fost răpită în Olt este administratora unei firme, are 34 de ani și este din Ilfov.

Pentru farsa femeii s-au mobilizat 200 de polițiști. Ea a spus în mod fals că a fost sechestrată în portbagajul unei mașini. În apărarea sa, tânăra a susținut că a vrut să-i facă o glumă iubitului, care ar fi condus cu viteză. În apel, a spus că e răpită și sechestrată în portbagajul unei mașini.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, gestul necugetat al femeii ar fi  pornit de la o ceartă între ea și iubitul ei, de 32 de ani. Ambii sunt din Afumați, județul Ilfov și mergeau cu mașina în momentul apelului. Convorbirea cu operatorul de la 112 a durat doar 20 de secunde, apoi se pare că semnalul s-a întrerupt, pentru că, cel mai probabil, cuplul a trecut în acel moment cu mașina prin Pădurea Sarului.

Cei de la celălalt capăt al firului au auzit însă "lasă-mă să cobor, lasă-mă să cobor". În momentul în care operatorul STS a făcut legătura către poliție, deja la captăul firului nu mai era nimeni. Polițiștii au încercat să o sune înapoi pentru a afla mai multe detalii despre situația în care se află tânăra. Se pare însă că ea și-a dat seama ce a provocat când a vrut să dea o lecție partenerului și nu a mai răspuns, ba chiar a închis și telefonul. 

Anchetatorii au reușit însă să îi localizeze pe cei doi în cele din urmă în apropiere de București, în jurul orelor 19.00 - 20.00, luni seară. Deja trecuseră însă aproape 6 ore de la apelul făcut la ora 14:23. În tot acest timp, 200 de polițiști au fost mobilizați în Olt și Argeș, unde au fost instalate filtre, iar sute de mașini au fost verificate.

Tânăra patroană și iubitul ei au dat declarații polițiștilor din București. Ancheta este însă și la Balș, unde, după apelul la 112, s-a deschis un dosar pentru privare de libertate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel