Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
„Românul este zmeu în țara lui, dar mielușel în străinătate”. Cum și-au riscat viața mai mulți șoferi
WhatsApp
Un șofer oprit la o barieră de cale ferată în comuna Răcăciuni din Bacău a filmat cum mai mulți șoferi ocolesc barierele.
„Românul este zmeu în țara lui, dar mielușel în străinătate”. Cum și-au riscat viața mai mulți șoferi

Șoferii par să ignore riscul de a fi loviți de tren, în imaginile surprinse la fața locului și postate pe pagina de Facebook Alo, Iași.

„Românul este zmeu în țara lui, dar mielușel în străinătate, unde știe să respecte regulile. Nouă șoferi și doi bicicliști au ignorat bariera coborâtă la nivelul de cale ferată, în filmarea unui băcăuan de numai un minut și 48 secunde. S-a întâmplat la Răcăciuni, iar cel care a surprins imaginile cu inconștienții care și-au riscat viața a fost înjurat de șoferii tupeiști. Românul este zmeu în țara lui, dar mielușel în străinătate, unde știe să respecte regulile. În ciuda înăspririi pedepselor din codul rutier, șoferul român acționează în continuare după principiul 'că mie nu mi se poate întâmpla'”, arată postarea care însoțește video-ul.

 

 

Un șofer care trece pe lângă barierele coborâte îl întreabă pe cel din spatele camerei dacă i se pare normal să filmeze

 

Pe filmare se poate auzi cum un șofer care trece pe lângă barierele coborâte, îl întreabă pe cel care filmează dacă „i se pare normal” să facă acest lucru.

Autorul filmării îl întreabă același lucru pe șoferul care încalcă regulile, spunând că scopul imaginilor este să ofere o lecție tuturor românilor.

Sursa: Alo, Iași

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel