Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Românul dispărut de lângă soția sa, la granița dintre Slovacia și Ungaria, a fost găsit
WhatsApp
Petrișor P., un tânăr român din Târgu Neamț, care dispăruse în Slovacia, aproape de vama cu Ungaria, în localitatea Veľký Kamenec, a fost găsit. Bărbatul venea din Marea Britanie împreună cu soția.

Verișoara lui Petrișor Pipirigeanu, Alexandra Chițimuș, a anunțat marți seară, pe Facebook, că: 'L-AM GĂSIT VIU ȘI CONȘTIENT! Vă scriu detaliile când ne liniștim! Mulțumim tuturor pentru rugăciunile puternice!'.

După câteva ore, verișoara lui Petrișor P. a transmis: 'Alături de întreaga familie, am bucuria de a va anunța că l-am găsit teafăr și nevătămat pe Petrișor! L-am găsit la o fermă din localitatea vecină prin intermediul logodnicului meu care a luat legătură cu primarul de acolo, domnul Julius Horvat (fost polițist), un om extraordinar, fără de care nu am fi reușit nimic și care l-a căutat cu mașină de teren personală după ce i-am arătat imaginile de pe camerele de supraveghere! Nu avem cuvinte să vă mulțumim pentru miile de gânduri de bine, implicare și distribuiri! Încă o dată, situația este salvată de oameni cu inima mare și mai puțin de autorități! Nu mai știe prea bine cum s-au derulat lucrurile (Vă rog nu insistați). Vă mulțumim încă o dată, din suflet și slavă lui Dumnezeu pentru imensă bucurie prilejuită de găsirea lui!'. 

Un român care venea din Anglia, dispărut la granița dintre Slovacia și Ungaria: „A plecat să cumpere apă“

Reamintim că Petrișor P, un tânăr în vârstă de 30 de ani din Târgu Neamț, a dispărut la granița dintre Slovacia și Ungaria, în condiţii misterioase, la doi pași de soția care îl aștepta în maşină.  "Finul nostru s-a pierdut la 5 km de granita cu Ungaria, localitatea Veľký Kamenec! Venea din Anglia impreuna cu sotia. A plecat pe jos sa cumpere apa si n-a mai revenit la masina. Nu raspunde la telefon de aseara de la 10. Daca trece cineva pe acolo sau locuiti in zona sau aveti rude acolo, va rog, ajutati-ne sa-l gasim! Poarta un tricou albastru deschis, pantaloni verzi trei sferturi!“, este mesajul nașei sale pe mai multe grupuri de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel