Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Românul care și-a împușcat iubita, supranumită „regina unghiilor din Ruse“, fusese eliberat condiționat din închisoare
WhatsApp
Ies la iveală date șocante despre românul care și-a împușcat iubita din Ruse, Bulgaria. Bărbatul fusese eliberat condiționat de judecători, în dosarul în care a fost condamnat pentru trafic de carne vie, deoarece se purta frumos în pușcărie.
Românul care și-a împușcat iubita, supranumită  regina unghiilor din Ruse, fusese eliberat condiționat din închisoare

Mamă a doi copii, femeia de 39 de ani, este în stare gravă la spital. Criminalul român a fost găsit mort în propria maşină. Pe 13 decembrie, la ora 20:00, un apel la 112 anunţa că o tânără în vârstă de 39 de ani este în pericol.

Ianiţa Nikolova era în salonul său de înfrumuseţare, în centrul oraşului bulgăresc Ruse, când a fost împușcată. Mama femeii a fost cea care a sunat la poliție. Până la sosirea forţelor de ordine, rudele victimei au mers la salon, care era încuiat. Pe una dintre ferestre au văzut-o pe Ianiţa, care zăcea într-o baltă de sânge. Rudele au spart geamul şi au intrat să-i salveze viaţa.

Orbit de gelozie, un român și-a împușcat soția într-un salon de coafură din Ruse, apoi s-a sinucis. Doi copii au rămas orfani

Victima a fost găsită împușcată și cu cătușe la mâini. După ce i-au fost îndepărtate cătușele de la mâini, femeia a fost transportată la Spitalul Universitar din orașul Ruse, unde a fost operată.

Femeia era conştientă şi a reuşit să le spună anchetatorilor că cel care o împuşcase era chiar soţul său. Victima a pierdut mult sânge, iar familia face apel la oamenii din Ruse să doneze sânge.

Ianiţa este cunoscută în oraşul de peste Dunăre ca "regina unghiilor". Avea o afacere de succes şi presa bulgară scrie  că cei doi copii  sunt din mariajul cu românul.

 

Alini și-a ucis soția din gelozie

 

Alin Marius este din Giurgiu, iar procurorii spun că o criză de gelozie l-a făcut să apese pe trăgaci. A fost singur atunci când a tars în soția sa cu un pistol Makarov. În aceeași noapte, românul a fost găsit mort.

”În câteva ore, a fost identificat autorul faptei, găsit într-un autoturism de familie pe care îl folosea de mai înainte și s-a constatat că a decedat în urma asfixierii cu gaze”, a declarat Georgi Georgiev, de la Procuratura din Ruse.

Alin Marius avea 46 de ani. Fusese condamnat definitiv la 6 ani de închisoare pentru trafic de carne vie. În anii 2000, sub pretextul unui job de menajeră în Italia, Alin a dus o tânără în Bologna, unde a obligat-o să se prostitueze. Fata a scăpat din reţeaua condusă de Alin Marius şi un albanez şi i-a denunţat la carabinieri. În 2009, Alin a fost condamnat definitiv, dar a fost încarcerat abia în 2018.

 

A fost eliberat condiţionat, deşi executase doar jumătate din pedeapsă.

 

Nouă ani, românul a reuşit  să se ascundă pentru a nu face puşcărie, cel mai probabil la familia sa din Ruse. În iunie 2021, a fost eliberat condiţionat, deşi executase doar jumătate din pedeapsă.

Magistrații Judecătoriei Brăila precizează că ”deţinutul a avut o bună conduită, a fost recompensat de 15 ori, a respectat normele de organizare internă, nu a fost sancţionat , este clasificat în regimul semideschis de executare, a desfăşurat activităţi lucrative şi a acumulat 989 credite. De asemenea, se reţine că a participat la activităţi educaţionale de difuzare a culturii, a finalizat cu credite programul de educaţie civică, cel de valorificare aptitudini, cel de adaptare la viaţa instituţionalizată, a menţinut legătura cu mediul de apartenenţă, a parcurs parţial recomandările din planul individualizat din motive neimputabile”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel