Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ROMÂNUL care a ÎNGROZIT Anglia și a primit CONDAMNARE pe VIAȚĂ și-a RECUNOSCUT fapta
WhatsApp
Românul care a îngrozit Anglia, după ce a ucis o femeie chiar în săptămâna de Crăciun, îşi va petrece restul vieţii în închisoare.

Cristian S., născut în orașul Dej, a recunoscut uciderea artistei Valerie Graves, care avea 55 de ani, în Bosham (Sussex), în decembrie 2013. Femeia a fost găsită în casa prietenilor săi, de care avea grijă pe perioada Crăciunului.

Potrivit Sky News, Cristian S. a ucis-o pe Valerie Graves cu un ciocan cu gheare, provocându-i multiple răni la cap. Femeia a fost găsită, în pat, într-o baltă de sânge, în dimineața zilei de 30 decembrie 2013 de polițiștii britanici. Potrivit anchetatorilor, ar fi fost ucisă la miezul nopții.

Citește și Închisoare pe VIAȚĂ pentru românul care a ȘOCAT Anglia. A UCIS o artistă cu un ciocan

Românul de 28 de ani a fost condamnat la închisoare pe viaţă de o instanţă judiciară din Lewes şi va putea fi eliberat condiţionat abia după 24 de ani. Acesta avea 22 de ani când a comis crima.

Cristian S. a fugit din Marea Britanie imediat după comiterea crimei, în 2013, în România, unde a fost arestat preventiv. După șase ani a fost extrădat în Marea Britanie, în iulie 2019.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel