Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Românii dintr-un microbuz, BLOCAȚI în Germania. Polițiștii au confiscat vehiculul: Halucinant ce avea șoferul asupra sa
WhatsApp
Un microbuz românesc, cu mai mulți pasageri la bord decât limita admisă, a fost indisponibilizat la Mühldorf am Inn. Șoferul a fost și el amendat, după ce polițiștii au găsit asupra sa un briceag, armă interzisă în Germania.

O patrulă de la secția de poliție a autostrăzii Mühldorf am Inn a verificat, sâmbătă seara, un microbuz românesc pe A94 în direcția Passau. După ce  șoferul a deschis ușile, oamenii legii au descoperit că erau transportate mai multe persoane decât locurile legal prevăzute.

Călătorii au declarat că au plătit un bilet pentru a călători din Germania în România, deși șoferul, în vârstă de 45 de ani, nu a reușit să prezinte un permis care să îi permită să transporte persoane.

După ce oamenii legii au cântărit mașina, s-a constatat că microbuzul era, de asemenea, considerabil supraîncărcat cu bagaje. Mai mult, în timpul percheziției conducătorului auto, asupra sa a fost găsit un briceag (lungimea lamei de 9 cm). Cuțitul este un articol interzis în temeiul Legii armelor și a fost confiscat de oficiali.

Pentru efectuarea transportului neautorizat, precum și a supraaglomerării și supraîncărcării microbuzului, șoferul în vârstă de 45 de ani are de plătit o amendă de 1.600 de euro. Călătoria a fost întreruptă, iar cuțitul a fost trimis la procurorul public din Traunstein împreună cu o plângere penală pe numele șoferului, se arată într-un comunicat de presă al poliției autostrăzii Mühldorf.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel