Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Românii din Italia pot beneficia de reduceri la tren și avion în perioada alegerilor europarlamentare
WhatsApp
Guvernul italian a luat inițiative pentru a asigura că alegătorii non-locali pot ajunge cu ușurință la secțiile de votare. 

Căile Ferate de Stat oferă o reducere semnificativă pentru călătorii cu Trenitalia. Alegătorii pot beneficia de reduceri de până la 70% pentru trenurile de mare viteză și intercity, și de 60% pentru trenurile regionale. Aceste reduceri sunt valabile pentru călătoriile în clasa a doua și pentru serviciul standard.

Pentru a profita de aceste reduceri, alegătorii trebuie să prezinte un act de identitate și un card de alegător valabil la achiziționarea biletelor.

Alte reduceri. Ce trebuie să știe cetățenii

 

Italo, o altă companie de transport feroviar, oferă și ea o reducere semnificativă de 60% pentru biletele achiziționate înainte de alegeri. Această reducere este valabilă pentru biletele din categoria Economy sau Flex, precum și pentru cele din categoria Smart.

Pentru a beneficia de această reducere, biletele trebuie achiziționate în perioada cuprinsă între 23 aprilie și 9 iunie 2024, scrie News Mondo. 

Pentru călătorii care preferă transportul aerian, ITA Airways oferă reduceri la zborurile interne dus-întors pentru alegătorii care trebuie să meargă la secția de votare. Reducerile sunt aplicabile pentru rezervări care includ mai mulți pasageri, dar nu pot fi combinate cu alte oferte promoționale. Alegătorii trebuie să prezinte un act de identitate și un card de alegător valabil pentru a beneficia de aceste reduceri.

-------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel