Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Români răniți, într-un accident rutier dintre un microbuz şi un autobuz, la Mangalia
WhatsApp
Trei persoane au fost rănite miercuri într-un accident rutier care s-a petrecut în zona gării din Mangalia şi în care au fost implicate un autobuz şi un microbuz, la faţa locului fiind mobilizate mai multe echipaje de pompieri şi medicale, transmite Agerpres.
Români răniți, într-un accident rutier cu un microbuz şi un autobuz, la Mangalia

În microbuz erau câteva persoane, iar în autobuz doar şoferul, pentru scoaterea conducătorului auto din microbuz fiind necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare.

"Accident rutier în Mangalia, zona gării, între un microbuz şi un autobuz. În microbuz - aproximativ 5 persoane, în autobuz doar şoferul. Şoferul microbuzului este încarcerat. Intervin: Secţia Mangalia cu o autospecială de stingere incendii cu apă şi spumă, un echipaj pentru descarcerare, echipaje SMURD B Mangalia, SMURD B Tuzla, autospeciala pentru transport personal şi victime multiple (ATPVM) Port şi patru ambulanţe ale SAJ", a informat purtătorul de cuvânt al ISU "Dobrogea", Răzvan Parconie.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, Claudia Tatarici, a declarat că, din primele informaţii, sunt trei victime. Şoferul încarcerat a suferit "la prima vedere" un traumatism la membrele superioare, la fel ca o altă persoană, acestea fiind transportate la Spitalul Municipal Mangalia. O altă victimă, cu traumatism cranio-cerebral, a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

Un alt accident rutier, în care a fost implicat un microbuz, s-a produs pe 22 ianuarie.

 

Microbuz plin cu cetățeni bulgari, accident grav cu un TIR, la Caransebeş. Un mort și mai mulți răniți

 

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar şase au fost rănite în urma unei coliziuni dintre un microbuz şi un TIR, ce a avut loc sâmbătă dimineaţa, 22 ianuarie, pe şoseaua de centură a municipiului Caransebeş, a informat ISU Caraş-Severin.

Victimele accidentului de circulaţie, soldat cu un mort şi patru răniţi, ce a avut loc, sâmbătă dimineaţa, pe şoseaua de centură a municipiului Caransebeş, sunt cetăţeni bulgari, a informat IPJ Caraş-Severin.

În accident au fost implicate un microbuz care transporta şapte pasageri şi un camion TIR înmatriculat tot în Bulgaria. Microbuzul a lovit autotrenul în partea din spate, scrie Agerpres. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 6, Centura ocolitoare a municipiului Caransebeș, județul Caraș-Severin, s-a produs un accident rutier, în care un microbuz de transport persoane în care se aflau șoferul și șapte pasageri, a intrat în coliziune din spate cu un TIR.

În urma impactului, o persoană a decedat și mai multe sunt rănite, toate din microbuz. Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers, se deviază pe străzi adiacente din oraș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel