Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Români evacuați din locuințe, după un accident rutier soldat cu distrugerea unei ţevi de gaze
WhatsApp
Un accident produs în această dimineață, în urma coliziunii dintre două autoturisme, pe o stradă din Slobozia, s-a soldat cu distrugerea unei ţevi de gaze și mai multe persoane evacuate.  

În urma acestui eveniment, şase persoane au fost evacuate din locuinţele aflate în zonă, informează ISU Ialomiţa, scrie Agerpres. "În această dimineaţă, în jurul orei 02,20, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de pompierii Slobozia au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs în urma coliziunii a două autoturisme, în municipiul Slobozia.

În urma coliziunii dintre cele două autoturisme, o ţeavă de gaze aparţinând unui proprietar de casă din zonă a fost deteriorată, la faţa locului sosind în scurt timp reprezentanţii Distrigaz, care au remediat defecţiunea", se arată într-un comunicat al ISU Ialomiţa.

Șase persoane au fost evacuate din locuințe


De asemenea, pompierii militari ajunși la faţa locului au evacuat şase persoane din două locuinţe situate în preajma locului producerii accidentului. 

"Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că evenimentul rutier s-a produs la intersecţia străzilor Ianache cu Orion, ca urmare a coliziunii dintre două autoturisme, conduse de doi tineri, de 22 şi 23 de ani, din municipiul Slobozia. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor doi şoferi, precum şi rănirea a două tinere, în vârstă de 20 şi 23 de ani, ce se aflau în cele două autoturisme", se arată într-un comunicat al IPJ Ialomiţa.

Şoferii au fost testaţi pentru consumul de alcool. Astfel, în cazul tânărului de 22 de ani rezultatul a fost negativ. De cealaltă parte însă, alcooltestul şoferului de 23 de ani a indicat valoarea de 0,57mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, scrie Agerpres.

 

Camion scăpat de sub control: A strivit mai multe mașini și a lovit o țeavă de gaz

 

În urmă cu câteva săptămâni, un camion a scăpat de sub control pe Calea Turzii, din Cluj-Napoca și a lovit mai multe mașini. Autovehiculul a lovit și o țeavă de gaz, pe care a rupt-o.

În accident au fost implicate patru maşini. Motivele nu sunt cunoscute, însă se pare că un autocamion nu a mai putut opri și a mai lovit, în acest fel, alte trei maşini. Potrivit ISU Cluj, au fost înregistrate numai pagube materiale, însă a existat pericol de explozie după ce o conductă de gaz a fost spartă, relatează realitatea.net.

Ulterior, s-a recurs la întreruperea gazului în acea zonă, întrucât exista pericol de explozie. Persoanele implicate în accident, din cele patru maşini, au fost consultate de către echipele de salvare ajunse la faţa locului. 

"O autospecială a asigurat măsuri de prevenire și stingerea incendiilor în urma avarierii unei conducte de distribuție a gazelor, într-un eveniment rutier produs pe Calea Turzii, în apropierea Pieței Cipariu, din municipiul Cluj-Napoca. Nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment, iar pompierii au oprit distribuirea gazului de pe conducta respectivă, limitând astfel scăpările de gaze. La fața locului intervine o echipă a distribuitorului de utilități pentru remedierea avariei. De asemenea, s-au luat măsuri pentru stabilizarea autovehiculului ieșit în afara părții carosabile, până când acesta va putea fi înlăturat de acolo de către proprietar", a transmis ISU Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel