Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă UCISĂ în fața casei de un bărbat fără permis: Autorul a fugit și și-a dezmembrat mașina, încercând să-și ascundă urmele
WhatsApp
Un bărbat de 31 de ani din Hârșova, județul Constanța, a fost arestat preventiv, joi, fiind suspectat că marți a fost implicat într-un accident în urma căruia o femeie de 62 de ani a murit. Acesta conducea o mașină neînmatriculată, nu avea permis și a fugit de la locul accidentului.

Potrivit IPJ Constanța, bărbatul a fost reținut și prezentat instanței, care a decis joi arestarea preventivă. Accidentul a avut loc marți, pe DJ 222, în comuna Peștera, în urma căruia o femeie a decedat la fața locului.

Lia avea 62 de ani și se afla chiar în fața casei sale, când șoferul a accidentat-o mortal, apoi a fugit de la fața locului.

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, din Hârșova, a fost reținut joi de polițiști după ce a fugit de la locul accidentului.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

„Totodată, polițiștii efectueză cercetări pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, față de alți doi bărbați (care se aflau într-o autoutilitară), prezenți la momentul producerii accidentului rutier”, a mai transmis IPJ Constanța, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel