Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă, ucisă cu sălbăticie de fostul soț
WhatsApp
O femeie de 44 de ani a murit, iar mama și sora ei sunt grav rănite, după ce au fost înjunghiate într-un atac violent, petrecut la Dorohoi, în județul Botoșani.

Suspect este chiar fostul soț al femneii ucise, care a fost zărit în timp ce fugea de la locul faptei, cu un cuțit în mână, informează Știrile PRO TV. Bărbatul a fost capturat într-o pădure, la 3 kilometri distanță de locul crimei. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Anchetatorii au stabilit că bărbatul a intrat cu forța peste fosta soție și a lovit-o de mai multe ori. În apărarea femeii ar fi intervenit mama ei, dar și sora mai mică. Cele două au ajuns la spital cu răni grave. Iar fosta soție a fost găsita fără suflare de echipajele de urgență.

Victima și suspectul erau divorțați de doi ani. Deși ar fi fost agresată de bărbat de mai multe ori, femeia nu a depus nicio plângere, spun polițiștii. Neînțelegerile și certurile dintre ei au continuat și după ce s-au despărțit. Bărbatul de 45 de ani era supărat că fosta soție nu îl lăsă să-și viziteze cei trei copii.

Rudele femeii, care au încercat s-o protejeze, sunt în stare de șoc, la spital.

Cei trei copii ai cuplului, în vârstă de 13, respectiv 17 și 22 de ani, nu erau acasă în momentul atacului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel