Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă, scoasă moartă din mașina zdrobită de două camioane. Accident rutier între două TIR-uri și un autoturism pe DN 2
WhatsApp
O femeie a murit într-un accident produs, miercuri seara, pe DN2, în județul Ialomița, în care au fost implicate două TIR-uri și un autoturism.
O femeie, scoasă moartă din mașina zdrobită de un camion. Accident rutier între două TIR-uri și un autoturism pe DN 2

Potrivit ISU Ialomița, accidentul a avut loc pe DN2, între localitățile Movilița și Sinești. În accident au fost implicate trei autovehicule: un autoturism și două TIR-uri.

La fața locului au intervenit o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au mai ajuns la locul accidentului două echipaje ale SAJ Ialomița.

În urma impactului au rezultat trei victime. O femeie, rămasă încarcerată, a fost declarată decedată. Celelalte două victime au fost monitorizate de echipajele medicale și au refuzat transportul la spital.

Alte trei persoane au murit şi trei au fost rănite în urma unui accident rutier produs, miercuri, pe drumul european 85, între localităţile Răcăciuni şi Cleja din județul Bacău.

 

Trei români și-a pierdut viața, iar alți trei au fost răniți, într-un accident, produs pe drumul european 85

 


"La sosirea forţelor de intervenţie s-a constatat că în accident sunt implicate patru autoturisme. În urma coliziunii dintre acestea au rezultat 7 victime: 3 decedate, 3 care au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean, iar una dintre ele nu prezintă traumatisme grave şi, momentan, refuză transportul la spital", a declarat Ema Tereş, din cadrul ISU Bacău.

La intervenţie au participat pompierii din cadrul ISU Bacău cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, ambulanţa SMURD şi 3 echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Poliţiştii rutieri se află la faţa locului şi efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.  

Accidentul rutier care a avut loc, miercuri, pe E 85, soldat cu trei morţi şi trei răniţi, a fost produs de un şofer, în vârstă de 78 de ani, din comuna băcăuană Răcăciuni, transmite Agerpres.

Șoferul de 78 de ani se deplasa în direcţia Bacău spre Bucureşti, iar într-o curbă la dreapta, în afara localităţii Răcăciuni, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de o femeie de 48 ani, din judeţul Neamţ.

"Ulterior, s-a răsturnat şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 ani, din judeţul Iaşi, iar din impactul cu acest autoturism a fost acroşat şi un alt autovehicul condus de un tânăr de 22 ani, din comuna Răcăciuni", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul principal Cătălina Păduraru.

În urma accidentului a decedat bărbatul, în vârstă de 78 ani, şi doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 40 ani, din Iaşi. Totodată au fost răniţi şoferiţa din Neamţ, şoferul din Iaşi şi un pasager din autoturismul acestuia din urmă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel