Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă, omorâtă în bătaie de iubitul său, în timp ce era arestat la domiciliu
WhatsApp
Un bărbat, de 56 de ani, din Iași, şi-a omorât concubina după ce a bătut-o cu sălbăticie în urma unei certe. Inculpatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Inculpatul se afla în arest la domiciliu în momentul săvârşirii infracţiunii de omor. 

Cei doi locuiesc în municipiul Iaşi, iar bărbatul se afla în arestat la domiciliu, după ce fusese prins băut la volan. Femeia de 51 de ani a fost lovită grav, iar medicii legiști și-au dat seama că victima fusese omorâtă. Prin urmare, medicii de la Serviciul de Medicină Legală au anunţat poliţia.

„Iniţial s-a înregistrat un dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, pe moarte suspectă. În urma efectuării necropsiei s-a constatat că leziunile s-au datorat unor loviri active, fiind vorba de implicarea factorului uman, dosarul a fost declinat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, pentru efectuarea anchetei pe infracţiunea de omor. S-a stabilit că într-adevăr victima a fost agresată de concubin, de acest inculpat, pentru care s-a formulat o propunere de arestare preventivă”, a declarat Apostol Mihaela, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, citată de ziaruldeiasi.ro.

Inculpatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Inculpatul se afla în arest la domiciliu în momentul săvârşirii infracţiunii de omor. Inculpatul a fost cercetat într-o altă cauză, înregistrată şi aflată în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, cu privire la o infracţiune la regimul rutier.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel