Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă, întoarsă acasă, din Belgia: "A fost un şoc pentru mine să văd ce se întâmplă aici!"
WhatsApp
O româncă întoarsă în România din Belgia, pentru a fi alături de familia ei în momentul în care va naşte, i-a povestit medicului de familie impresiile ei despre ceea ce a întâlnit în ţară.  

Femeia a constatat o diferenţă foarte mare intre gestionarea pandemiei în România şi în Belgia. Egri Eduard, medicul de familie al acesteia, a relatat discuţia cu pacienta pe pagina sa de Facebook.

"Acum, pacienta gravidă în ultimul semestru, întoarsa din Belgia să nască acasă ca să fie alături de familie, iar înainte de a părăsi cabinetul, bineînţeles am întrebat-o despre cum este acolo.

- Este cu totul altă lume, fiecare ştie ce are de făcut şi respecta recomandările, masca se poartă în mijloace de transport şi spaţii închise, oamenii stau frumos şi intră după ce a ieşit altul, sunt foarte atenţi cu persoanele de lângă ei, mai ales dacă este vorba de seniori, ştiu ca trebuie sa se ferească de virus, nu se înjură, nu se îmbulzesc, la terase spaţiile sunt mari între mese şi stau maxim patru persoane, la medic se merge doar cu programare, iar circuitele sunt foarte bine organizate, nu am auzit pe nimeni să vorbească urât despre autorităţi, medici şi asistente, inclusiv românii cu care m-am împrietenit sunt foarte responsabili.

Vă pare rău ca v-aţi întors, o întreb la final. 

- Îmi pare foarte rău, nu mă aşteptam, a fost un şoc pentru mine să văd cu ochii mei ce se întâmplă aici!", scrie Eduard Egri.

2. medic_egri... (medic_egri_eduard.JPG)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel