Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă filmată când bate un copil pentru că nu a strâns suficienţi bani din cerşit, la vamă (VIDEO)
WhatsApp
Româncă filmată când bate un copil pentru că nu a strâns suficienţi bani din cerşit. Imaginile revoltătoarea u fost suprinse la Punctul de Trecere al Frontierei Petea din județul Satu Mare.
Româncă filmată când bate un copil pentru că nu a strâns suficienţi bani din cerşit, la vamă (VIDEO)

Cerşitul la Punctul de Trecere al Frontierei Petea, județul Satu Mare a ajuns la limite insuportabile, spun martorii. Mai multe mame însoţite de copiii lor minori cerşesc bani printre mașinile care intră sau ies din țară pe la punctul vamal.

Mai mult, copiii sunt umiliţi, bătuţi şi ţinuţi în condiţii inumane, obligaţi să obţină bani. Dacă nu strâng suma necesară, cei care ar trebui să îi ocrotească îi abuzează.  

„Copii (…) umiliți, goniți din case să meargă la cerșit, în loc să meargă la şcoala, ca părinții să poată juca la aparate, să fumeze și să bea! Cerșetorii sunt răi și tupeiști. Am apelat deja la unele instituții, dar nu se rezolvă absolut nimic, de parcă nu există niciun fel de rezolvare”, spune un martor, citat de presasm.ro.

Imaginile surprind o româncă, înconjurată de minori, care bate un copil pentru că nu a strâns suficienţi bani din cerşit.

„În video veți vedea cum o fată de 13 ani este bătută pentru că nu a cerșit numai patru lei, de către o persoană care nu îi este mamă”, mai spune martorul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel