Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă din Italia, găsită moartă în casă. Diana avea doar 45 de ani și nimeni nu știe ce s-a întâmplat
WhatsApp
O româncă, în vârstă de 45 de ani, a fost găsită fără suflare în casa sa din Italia. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de fiica sa. 

Tragedie la Grignasco, o localitate din provincia  Novara (regiunea Piemont). O româncă de 45 de ani a fost găsită moartă în casă. Autoritățile încă nu au precizat cauza decesului, cel mai probabil fiind vorba de o boală.

Potrivit publicației locale Notizia Oggi, Diana Tabără a fost găsită prea târziu și nu s-a mai putut face nimic pentru a-i fi salvată viața. Femeia era extrem de cunoscută și apreciată în localitate, iar vecinii au numai cuvinte de laudă despre ea. 

Trupul neînsuflețit a fost găsit de fiica ei

 

Cea care a descoperit prima cadavrul Dianei a fost chiar fiică ei, care, odată ajunsă în casă, și-a găsit mama în pat fără viață. Fata a sunat imediat la serviciul de ambulanță.

La fața locului a intervenit ambulanța de la Gattinara, dar și salvarea cu elicopterul care a decolat de la spitalul Borgosesia. Din păcate, lucrătorii sanitari ajunși la domiciliul femeii nu au putut decât să constate decesul.

Familia Dianei se pregătește acum să organizeze înmormântarea acesteia, care va avea loc joi, 25 august 2022, la biserica din Grignasco, situată în interiorul cimitirului din localitate.

Autoritățile nu au făcut publică, până la această oră, cauza decesului.

Acest caz vine la doar o zi după ce o altă româncă din Italia a fost găsită moartă în propria casă.

Româncă, găsită fără suflare în casă de soțul ei. Alexandra lasă în urmă doi copii

 

O româncă, în vârstă de 44 de ani, a fost găsită fără suflare în casă, de către soțul ei, în Bucchianico, provincia Chieti, regiunea Abruzzo din Italia. 

Potrivit informațiilor oferite de presa din Italia, Alexandra Roxana I. a murit duminică seară în locuința ei din cartierul Colle Sant'Antonio, din Bucchianico.

Descoperirea tragică a fost făcută de soțul ei, care era încă la lucru într-un restaurant. După ce a încercat să-și contacteze soția prin telefon, fără să obțină un răspuns, bărbatul s-a dus repede acasă. Dar pentru Alexandra nu mai era nimic de făcut. Moartea subită se datorează unor cauze naturale, probabil un atac de cord.

Românca a lăsat în urmă soțul, doi copii, două surori și un frate. Înmormântarea a avut loc în această după-amiază, 23 august, în biserica ortodoxă română „San Simeone il Giusto și Ana prooroci” din Pescara. Trupul neînsuflețit se va odihni în cimitirul Bucchianico.

 

--------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel