Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă din Germania, revoltată că a cumpărat doar o ”plăsuță” cu 56 de euro. ”Am cumpărat nimicuri, este bătaie de joc!” / VIDEO
WhatsApp
O româncă din Germania și-a exprimat frustrarea față de prețurile produselor găsite pe rafturile supermarketurilor nemțești.
Foto: Capturi de ecran / Sursă: Tiktok @yasemina_ys

O româncă stabilită în Germania a arătat internauților printr-un videoclip postat pe Tiktok ce și-a cumpărat cu 56 de euro în Penny. Femeia spune că prețurile sunt exorbitante și nejustificată.

”Am cumpărat nimicuri” 

 

”Ce se întâmplă în Germania? Eu nu mai înțeleg! Am fost la Penny și am dat 56 de euro pe o plăsuță. O plasă - 56 de euro! Am cumpărat nimicuri. Singurul lucru de mâncare a fost pieptul de pui.

În rest (n.r începe să scoată din plasă ce a cumpărat): curmale, pâinici dulci, prostii din ăstea (n.r snacks-uri sărate - pufuleți), bomboane, trei iaurturi, napolitane, bomboane de ciocolată, bețișoare de urechi, chipsuri, rulouri de napolitană, un burger, un accesoriu pentru bucătărie, două sucuri, o pizza și un bax de apă. Eu înțeleg că e inflație, dar.. 56 de euro? Nu prea mai e inflație, este bătaie de joc! Degeaba avem salarii mari dacă și traiul este pe măsură.”, a exclamat românca. 

VIDEO

 

@yasemina_ys #fyp #germany???????? #fy ♬ sunet original - Yasemina

----------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din GERMANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel