Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă plină de „surprize”, arestată pentru că făcea avansuri oamenilor pe stradă, în Italia
WhatsApp
O româncă în vârstă de 23 de ani a fost arestată după ce a fost prinsă oferind servicii sexuale în schimbul banilor, pe străzile orașului Ancona, Italia. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com

Evenimentul a fost semnalat de un bărbat care, fluturând cu brațele, a reușit să oprească câțiva polițiști aflați în patrulare în Via Maratta. Bărbatul a relatat că fusese abordat cu puțin timp înainte de către o femeie care încercase să îi ofere servicii sexuale și să-i solicite bani, însă el a reușit să o alunge. În sesizării, polițiștii au reușit să localizeze și să oprească femeia în cauză.

Românca deținea un buletin fals. Descoperirea polițiștilor 

 

La solicitarea documentelor, femeia și-a prezentat cartea de identitate, doar pentru a dezvălui ulterior că aceasta era falsă. Această descoperire a stârnit suspiciunile polițiștilor, care au decis să o însoțească pe femeie la birourile din via Gervasoni pentru investigații suplimentare. Aici, s-au confirmat temerile autorităților: actul de identitate prezentat era fals, iar femeia avea numeroase precedente, inclusiv furt cu dexteritate, rezistență față de un funcționar public și deținerea de arme sau obiecte periculoase. 

Mai mult, s-a descoperit că femeia era cercetată pentru încălcarea unei măsuri restrictive și fusese deja arestată pentru executarea unui ordin de reținere emis cu doar câteva zile în urmă de către Sediul Poliției Foggia.

Ordinul de reținere reprezintă o decizie legală emisă de un tribunal sau de către autorități, care permite autorităților să rețină o persoană pentru o anumită perioadă de timp în vederea investigării unor acuzații sau infracțiuni. Acest ordin poate fi emis în baza unor motive rezonabile de a crede că persoana în cauză ar putea fi implicată într-o activitate ilegală și este adesea utilizat în faza inițială a unei anchete penale.

În lumina acestor informații, polițiștii au decis reținerea femeii pentru săvârșirea infracțiunilor de falsificare și declarare în fals față de un funcționar public cu privire la identitate sau calități personale, precum și pentru deținerea și confecționarea de acte de identitate false. Femeia urmează să fie transferată într-o închisoare în executarea ordinului de reținere, după audierea de validare programată pentru această dimineață.

 

---------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel