Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă celebră în Italia, răpusă de o boală necruțătoare. Liliana îi încânta pe italieni cu dansurile sale - Galerie FOTO
WhatsApp
O dansatoare româncă celebră în Italia a murit răpusă de o boală necruțătoare. Liliana cucerise publicul din Peninsulă cu dansurile ei la bară.  
Liliana Feleagă (Amira Hayes) era celebră în Italia pentru dansurile sale

Presa din Italia scrie despre moartea Lilianei Feleagă, cunoscută în Italia sub numele de Amira Hayes. Românca era celebră în Italia pentru pasiunea ei pentru dansul la bară, și chiar avea propriul studiou în Manerba del Garda. Românca a murit, răpusă de o boală incurabilă care părea depășită, dar care a recidivat fulminant.

Potrivit publicației Prima Brescia, Liliana înfruntase și învinsese boala și revenise la dansul care a făcut-o famoasă. Din păcate, boala a revenit și a ucis-o. 

liliana-feleaga-a-murit-amira-hayes

Liliana Feleagă era celebră în Italia 

 

Medicii nu au mai putut face nimic de făcut pentru interpreta Amira Hayes, numele de scenă al Lilianei Feleaga, româncă din București dar care s-a mutat de mult în Italia. De câțiva ani locuia în Desenzano del Garda, unde locuia alături de cățelul său pe care îl numea prietenos „șoarece”. Amira Hayes, pe lângă emisiunile live, a fost prezentă în mai multe calendare și emisiuni de televiziune.

Multă vreme a cântat în diverse cluburi, discoteci și cluburi de noapte, până când a devenit faimoasă în toată Italia de Nord. Datorită notorietății ei fusese invitată și ca invitată la emisiunea „Ciao Darwin”, difuzată pe Canale 5. Ulterior a reușit să-și deschidă și propria afacere în Manerba del Garda, Lily’s Dance Studio.

liliana-feleaga-a-murit-amira-hayes

liliana-feleaga-a-murit-amira-hayes-main

Dansul, pasiunea Lilianei

 

Pasiunea pentru dansul la bară (pole dance) era atât de mare încât în ​​urmă cu câțiva ani Liliana își deschisese studioul în Manerba del Garda, unde a predat această disciplină aspirantelor pole-dance. Liliana, însă, iubea și moda, scrisul și mai ales poezia. Scria o carte despre viața ei și un volum de poezii.

Răpusă de o boală necruțătoare

 

Amira Hayes suferea de o boală necruțătoare. Deși cancerul părea vindecat, fiind doar un coșmar rău, a reapărut sub forma unei recidive și nu i-a mai dat nicio scăpare. Artista română știa că nu va fi ușor, dar cu același spirit de luptă reluase acel drum pe care sperase să fie doar o paranteză proastă în viața ei. Ea credea că tratamentele, chimioterapia, suferința au rămas doar o amintire îndepărtată însă, în schimb, boala, în ciuda tuturor eforturilor depuse pentru a o învinge, a revenit și a lovit-o fulminant.

Youtube video image
 

liliana-feleaga-a-murit-amira-hayes

--------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel