Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă, căutată pentru furt în Ungaria, găsită în Bucureşti. Se ascunsese într-un șifonier din apartamentul său 
WhatsApp
În timp ce căutau o femeie, pe numele căreia autorităţile din Ungaria au emis un mandat european de arestare, pentru furt, polițiștii români au avut parte de o surpriză, în această dimineață.
masina_politiei_sigle_noi

După ce au descins într-un apartament din sectorul 5 al Capitalei, oamenii legii au găsit-o pe femeie, care se asunsese într-un şifonier. Mandatul european de arestare a fost emis de autorităţile din Ungaria în 21 octombrie 2020.

După mai bine de 3 luni, polițiștii au găsit-o pe românca de 37 de ani ascunsă într-un şifonier din locuinţa ei aflată pe strada Pucheni, în Sectorul 5. ”În această dimineată, poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Capitalei au depistat o femeie împotriva căreia autorităţile judiciare din Ungaria au emis la data de 21 octombrie a.c., un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt”, a anunţat Poliţia Capitalei într-un comunicat. Potrivit unor surse din anchetă, Alexandra B. a intrat prin efracţie în mai multe farmacii Muller din Ungaria, de unde ar fi furat parfumuri şi medicamente în valoare totală de 20.000 de euro.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel