Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă, atacată de patru rottweileri adulţi pe o stradă din Suceava
WhatsApp
O femeie de 64 de ani a fost atacată de patru câini de talie mare, pe o stradă din municipiul Suceava. Atacul a fost filmat de un martor. Imaginile au un puternic impact emoţional. 
femeie_atacata_de_caini

Atacul s-a produs miercuri, 9 decembrie, în jurul orei 14.00, în mijlocul străzii  Decebal, din cartierul Iţcani al municipiului Suceava.  Momentul a fost filmat, iar în imagini se vede cum victima este târâtă de cei cei patru rottweileri. În ajutorul său au sărit trei vecini, între care o femeie cu o mătură. În cele din urmă, victima a scăpat din colţii câinilor. Vecinii săi au sunat la 112 pentru a cere sprijin medical. La faţa locului a ajuns o autosanitară cu medic şi asistent medical de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.  Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Suceava, scrie adevarul.ro

Cei patru câini aparţin unei sucevence, care le-ar fi spun anchetatorilor că locuieşte singură şi că animalele îi asigură paza.  Proprietara susţine că a venit acasă, a deschis porţile ca să îşi bage maşina în curte cu spatele, timp în care cei patru câini au ieşit în stradă şi au atacat o altă femeie care trecea întâmplător prin zonă.  Când a văzut ce se întâmplă, proprietara a sărit în ajutorul victimei. Imaginile surprinse în timpul atacului arată că animalele nu au răspuns la comezi.  Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru a stabili cine se face vinovat de cele întâmplate. 

[citeste si]




 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel