Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă, moarte subită în Marea Britanie. Nicoleta avea numai 35 de ani și lasă în urmă un copilaș de doi ani
WhatsApp
Durere, lacrimi, neputință și tristețe sunt în inimile unei familii de români care și-a pierdut fiica în floarea tinereții. Nicoleta Narcisa L., în vârstă de 35 de ani, a murit în Marea Britanie, în urma unei boli necruțătoare.
Foto ILUSTRATIV

„O lumină s-a stins, un înger a murit, iar un puișor de înger de doar doi anișori plânge la sicriul mamei sale și nu înțelege de ce ființa cea mai gingașă de pe pământ, care i-a dăruit viață, nu se mai ridică să îi vorbească, să îl strângă în brațe și să îi spună: „Mami te iubește infinit, puiul meu drag!””, relatează monitoruldevrancea.ro.

Nicoleta Narcisa avea 35 de ani, s-a născut și a trăit la Focșani, a învățat la Colegiul Economic, a urmat cursurile de licență și master ale Academiei de Studii Economice din București și a lucrat o perioadă de timp în contabilitate la mai multe firme din oraș. S-a căsătorit și a plecat să își facă un rost în viață în Anglia alături de soțul ei. Erau cea mai fericită familie din lume când a apărut și micul lor îngeraș, băiețelul care acum are doi anișori.

O boală necruțătoare a făcut ca Nicoleta Narcisa să se stingă precum o stea căzătoare atunci când cutreieră bolta cerească. S-a luptat cu boala, însă dușmanul secolului XXI a fost necruțător și a învins-o! Pe 28 decembrie, Narcisa a părăsit definitiv această lume.

 

„Nu am fost pregătiți pentru această pierdere!”

 

Acum a fost adusă acasă de familie și își va dormi somnul de veci în cimitirul din comuna Gologanu.

„Nu am fost pregătiți pentru această pierdere! A venit ca vântul! Fiica noastră Nicoleta Narcisa a venit acasă din Anglia, dar va pleca pentru totdeauna. Prea devreme! Dar a iubit-o Bunul Dumnezeu mai mult. Drum lin spre lumină suflețel blând: soție și mamă iubitoare până în ultima clipă! Pentru cei care vor să ne fie alături la slujba de înmormântare, aceasta va avea loc la biserica Înălțarea Domnului (în Sud lângă Școala nr.1) sâmbătă 15 ianuarie 2022, începând cu ora 12.00. Corpul neînsuflețit va fi apoi depus la cimitirul din localitatea Gologanu. Aducem mulțumiri tuturor celor care în aceste zile triste ne sunt alături, au trimis mesaje de prietenie, compasiune și au avut un gând bun pentru trista noastră pierdere!”, este mesajul postat de Ionica, mama îndurerată a Narcisei.

Toți cei care au cunoscut-o aici pe pământ îi spun acum: „Adio dragă Narcisa, fata cu zâmbetul cât soarele!”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel