Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă, dispărută de 28 de ani în Italia. Cazul misterios al Magdalenei revine în atenția publică: Noi detalii din anchetă
WhatsApp
Cazul misterios al dispariției Magdalenei Chindriș în Italia continuă să captiveze publicul, în ciuda trecerii a 28 de ani de la eveniment.

Pe 31 mai 1995, Magdalena Chindriș, o tânără româncă în vârstă de 26 de ani, a dispărut misterios în Roma. Aproape trei decenii mai târziu, misterul rămâne nerezolvat, iar familia și autoritățile continuă să caute răspunsuri. În camera sa de hotel, anchetatorii au descoperit urme de sânge, semn că ceva sinistru s-ar fi putut întâmpla în acea zi fatidică.

Într-un episod special din această seară, emisiunea „Cine l-a văzut?” de pe Rai 3, prezentată de Federica Sciarelli, va aduce în atenție detalii și previzualizări ale anchetei în curs, în speranța că acest caz va putea fi rezolvat în cele din urmă.

Mama Anicăi, româncă găsită fără viață în Italia, vrea răzbunare și face un apel: „Copiii ei sunt cei care suferă cel mai mult”

 

Cine este Magdalena Chindriș

 

2. -imagine fara descriere- (romanca--disparuta-de-28-de-ani-in-italia--cazul-misterios-al-magdalenei-revine-in-atentia-publica-noi-detalii-din-ancheta-2.jpeg)

SURSA FOTO: captură video raiplay.it

Magdalena Chindriș este o femeie de naționalitate română care a trăit o poveste tulburătoare și misterioasă. La un moment dat, ea s-a căsătorit cu un italian și au avut o fiică împreună. Cu toate acestea, căsnicia lor s-a destrămat, iar Magdalena a început o nouă relație cu alt bărbat. Într-o întorsătură neașteptată, dispariția Magdalenei a fost semnalată de fiica sa, care a fost profund îngrijorată de plecarea bruscă a mamei sale. Se pare că Magdalena a luat cu ea carnetul de cecuri, chiar dacă nu a efectuat niciodată nicio tranzacție cu acesta.

Această dispariție misterioasă a adus multe întrebări și speculații cu privire la motivele și destinația Magdalenei. În ciuda eforturilor autorităților și ale familiei de a o găsi, dispariția ei rămâne încă nerezolvată. Cei apropiați Magdalenei și-au exprimat îngrijorarea profundă față de soarta ei și au încercat să strângă informații și indicii care să conducă la aflarea adevărului. De-a lungul timpului, s-au făcut diverse ipoteze și speculații cu privire la ceea ce s-ar fi putut întâmpla cu ea, dar nicio dovadă concretă nu a apărut până în prezent.

Dispariția Magdalenei Chindriș a lăsat un gol imens în viața celor dragi, iar faptul că a luat cu ea carnetul de cecuri fără a-l utiliza a complicat și mai mult misterul din jurul cazului. În ciuda trecerii timpului, familia și autoritățile încă își doresc să găsească răspunsuri și să aducă lumină asupra acestei dispariții inexplicabile.

Italia. Badantă româncă, concediată după ce a venit din vacanță: „Nu te mai întoarce aici niciodată!”. Ce a făcut conaționala pentru a-și recupera hainele din casă

 

Cazul dispariției Magdalenei: Noi dezvăluiri și informații

 

3. Româncă, d... (romanca--disparuta-de-28-de-ani-in-italia--cazul-misterios-al-magdalenei-revine-in-atentia-publica-noi-detalii-din-ancheta-1.jpeg)

SURSA FOTO: captură video raiplay.it

Investigațiile continuă în cazul misterios al Magdalenei Chindriș. Emisiunea „Chi l’ha visto?” aduce noi dezvăluiri și informații în seara aceasta, într-o încercare de a lămuri întregul caz.

După dispariția Magdalenei, au existat relatări că aceasta ar fi fost văzută în apropierea stației Termini. Cu toate acestea, căutările ulterioare nu au dus la găsirea ei. Echipa emisiunii a reluat investigațiile și au descoperit că un trup neidentificat găsit pe malul râului Tiber, la doar zece zile de la dispariția Magdalenei, a rămas neidentificat timp de cinci ani. Existau multe asemănări între acea femeie înecată și Magdalena Chindriș, inclusiv detalii și caracteristici fizice. Cu toate acestea, comparația cu fotografiile și datele autopsiei au exclus posibilitatea ca trupul găsit să fie al ei.

Un alt aspect misterios legat de dispariția Magdalenei este tentativa sa de sinucidere, care a avut loc puțin înainte de dispariție. Această informație a adăugat noi întrebări și umbre asupra povestirii sale. Ce s-a întâmplat cu ea cu adevărat? A încercat într-adevăr să se sinucidă înainte de dispariție? Acestea sunt câteva dintre întrebările cărora echipa emisiunii încearcă să le ofere răspunsuri în această seară, în speranța de a aduce lumină asupra unui caz încă învăluit în mister.

După 28 de ani, cazul Magdalenei revine în atenția publică, dând o nouă șansă de a descoperi adevărul celor care încă caută răspunsuri. 

Un autobuz cu 20 de pasageri la bord, accident cumplit în Italia: S-a prăbușit într-o râpă - FOTO


---------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel