Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, săltat de jandarmi, după ce a ameninţat trecătorii de pe o stradă cu un satâr 
WhatsApp
Un bărbat de 56 de ani a fost prins de jandarmii vrânceni în timp ce ameninţa trecătorii de pe o stradă din Focşani cu un satâr, a informat duminică Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vrancea.
Român, săltat de jandarmi, după ce a ameninţat trecătorii de pe o stradă cu un satâr

"Duminică după-amiază, jandarmii vrânceni au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112 despre faptul că, pe bulevardul Bucureşti din Municipiul Focşani, un bărbat ameninţă trecătorii cu un satâr. Echipajul s-a deplasat la faţa locului şi a intervenit cu promptitudine, oprindu-l pe bărbat din acţiunea sa", a precizat IJJ Vrancea.

Potrivit jandarmilor, în sacoşa bărbatului în vârstă de 56 de ani au mai fost descoperite şi două cuţite.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice, documentele procedurale fiind predate Poliţiei Municipiului Focşani, pentru continuarea cercetărilor. 

Vezi si:

 

Mai mulți români, prinși de polițiști în timp ce culegeau canabis de pe o plantație

 

O cultură de canabis, cultivată pe o suprafață de aproximativ 2 mii de metri pătrați, în extravilanul localității Cuied din județul Arad, a fost descoperită de polițiști. 

În momentul descinderii, polițiștii și procurorii i-au prins în flagrant pe cei care se ocupa de cultura de canabis, în timp ce culegeau plantele. Doi bărbați de 48 și 45 de ani și două femei în vârstă de 46 și 20 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, ulterior pe numele bărbaților fiind emise mandate de arestare preventivă.

 „La data de 8 octombrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu un procuror din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Arad, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului de droguri. Din cercetări a reieșit că mai multe persoane, din județul Arad, ar fi cultivat canabis, pe o suprafață de aproximativ 2.000 de metri pătrați, din extravilanul unei localități din județ, o parte dintre ele fiind prinse în flagrant delict, în timp ce culegeau plantele de canabis. De asemenea, au fost puse în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară, la imobilele persoanelor bănuite. În urma activităților desfășurate, au fost descoperite și ridicate 5,1 kilograme de muguri de canabis, 360 de plante de canabis, în greutate totală de aproximativ 200 de kilograme, alte aproximativ 7 kilograme de fragmente vegetale de canabis, precum și recipiente și ustensile folosite la creșterea și îngrijirea plantelor”, a transmis IPJ Arad.

În cauză, a fost dispusă măsura reținerii, față de doi bărbați, de 48 și 45 de ani, și două femei, de 46 și 20 de ani, ulterior, cei doi bărbați fiind arestați preventiv, pentru 30 de zile. Față de cele două femei, dar și față de o a treia, în vârstă de 42 de ani, a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

”Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și constituirea unui grup infracțional organizat. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și Biroul Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală. La activități au participat și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, cei ai Inspectoratului de Poliție Județean Arad, Poliția Orașului Sebiș, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Arad și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad”, a mai transmis IPJ Arad.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel