Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român reținut în Italia: I-a zgâriat pe polițiști și le-a arătat degetul mijlociu
WhatsApp
A.B., un român de 32 de ani, a fost reținut de polițiștii din Palermo în zona unui supermarket după ce a refuzat să se legitimeze, i-a zgâriat pe polițiști și le-a arătat gesturi obscene

Un cetățean român a ajuns în cătușe, după ce a insultat câțiva polițiști, făcând gesturi obscene, i-a atacat și i-a zgâriat. Evenimentul s-a petrecut la Palermo duminică după-amiază.


După ce a observat că o mașină a poliției s-a oprit în fața unui supermarket din zona Via Roma, bărbatul de 32 de ani s-a apropiat și a început să insulte agenții, arătând gesturi obscene cu degetul mijlociu. Când oamenii legii s-au apropiat de el pentru a-l legitima, acesta a afișat o atitudine ostilă, a opus rezistență, ba, mai mult, a zgâriat polițiștii și i-a insultat.

A refuzat să furnizeze documente de identificare și să le răspundă acestora la întrebări, astfel că oamenii legii s-au văzut nevoiți să ia măsuri, românul a fost în cele din urmă imobilizat și dus la birourile secției de poliție Oreto-Stazione, pentru identificare. A.B., în vârstă de 32 de ani, este acum cercetat pentru infracțiuni de vătămare, rezistență și violență față de un funcționar public, precum și pentru dispreț și refuzul de a se legitima în fața organelor de poliție.


Judecătoria din Palermo a validat arestarea românului, acesta fiind plasat sub control judiciar. Prin urmare, românul este acum în libertate, în așteptarea procesului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel