Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, prins drogat la volan în Italia. Mai multe permise au fost confiscate în urma controalelor carabinierilor
WhatsApp
Carabinierii au prins trei bărbați care se aflau in stare de ebrietate la volan în această săptămână și alți cinci care aveau permisele de conducere expirate. De asemenea, un român a fost prins la volan sub influența drogurilor.
Italia. Român prins la volan sub influența dorgurilor. Mai multe permise au fost confiscate în urma controalelor carabinierilor

La sfârșitul săptămânii trecute, carabinierii Companiei Sacile au efectuat controale în teritoriu, în special pentru respectarea Codului Rutier. În urma acestora numeroși automobiliști au fost supuși la teste de alcoolemie și au fost controlați pentru a dovedi că au actele în regulă.

 

Român prins drogat la volan

 

Prin urmare mai multe probleme au fost găsite. Trei șoferi au fost denunțați - cu retragerea permisului - în urma a trei accidente rutiere. Unul dintre ei este un tânăr soldat american de la Baza Aviano, care a fost găsit în stare de ebrietate după ce a ieșit de pe șosea în mod autonom în Roveredo in Piano, fără a suferi răni grave, dar cu pagube considerabile la vehicul.

Ceilalți doi sunt un italian și un român, care au fost depistați pozitiv la testul antidrog. Au ajuns în afara drumului în Pasiano di Pordenone și, respectiv, Marsure di Aviano. 

De asemenea, două persoane au fost reclamate la Parchetul din Pordenone pentru că, oprite pe Drumul Național 13, aveau o alcoolemie peste pragul penal. În ambele cazuri, permisele de conducere le-au fost retrase, iar vehiculele au fost predate unor șoferi care erau apți să conducă.

 

Peste 20 de sancțiuni aplicate de carabinieri într-o săptămână

 

În total, au fost verificate 120 de vehicule și 145 de persoane și au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, conform Il Friuli.

Un vehicul neasigurat a fost confiscat. Un motociclist a fost oprit și descoperit fără permis de conducere, acesta nu făcuse niciodată școala de șoferi, fără asigurare și cu motocicleta neinscripționată. Vehiculul pe două roți a fost supus unei confiscări administrative.

De asemenea, patru permise au fost retrase pentru depășiri ilegale și numeroase amenzi au fost date șoferilor fără centură de siguranță și pentru conducere periculoasă.

 

---------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel