Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, plecat la muncă în Germania, dat dispărut de familie. Constantin este de negăsit
WhatsApp
Polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 41 de ani, din comuna Vorniceni, a plecat  la muncă în Germania, fără a mai lua legătura cu membrii familiei.
Român, plecat la muncă în Germania, dat dispărut de familie. Sursa: monitorulbt.ro

Pe 31 iulie 2022, polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 41 de ani, din comuna Vorniceni, a plecat în data de 22 iunie la muncă în Dusseldorf, Germania, fără a mai lua legătura cu membrii familiei până în prezent, transmite monitorulbt.ro 

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), bărbatul dispărut esre SANDU CONSTANTIN.

Acesta are următoarele semnalmente: aproximativ 1,70 m înălțime, 65 de kg. La data la care a plecat de la domiciliu, acesta era îmbrăcat cu trening de culoare neagră și încălțăminte sport de culoare albă.

„Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, au transmis reprezentanții IPJ Botoșani.

Vezi și 

 

Marinar român, dispărut în Belgia. Autoritățile îl caută pe bărbat după ce acesta a căzut peste bord 

 

Un marinar român a trecut peste bord joi după-amiază, în timp ce barca sa se afla pe Scheldt, lângă Kruibeke, provincia Flandra de Est, regiunea Flandra din Belgia, a declarat poliția federală.

Pompierii și poliția maritimă au căutat ore întregi, dar nu au găsit nimic până la ora transmiterii acestei știri.

Circumstanțele căderii nu sunt încă cunoscute. Marinarul, un bărbat de naționalitate română, a ajuns în apă și nu a mai reapărut. Au fost chemate serviciile de urgență și în special au efectuat percheziții cu o dronă și un elicopter, dar fără succes. A fost informată și „Celula persoanelor dispărute”.

Căutările sunt în desfășurare.

 

 

Vezi și 

 

Italia. Tânăr român, găsit înecat într-un lac, după ce a fost dat dispărut

 

Un român, în vârstă de 35 de ani, dat dispărut duminică de familie, a fost găsit mort  în iazul Alkali din Prato, Italia. Nu se ştie nimic despre cum a ajuns bărbatul să se înece în lac.

Trupul neînsuflețit al unui român a fost găsit în lacul Alkali din via De Gasperi din estul Prato, la câțiva pași de Interport și Gonfienti. Descoperirea a fost făcută luni, 18 iulie, la ora locală 19:45, de scafandrii pompierilor angajați în căutarea sa. Tânărul român nu a mai dat nicio veste de duminică seară, iar ultima dată a fost văzut chiar lângă lacul Alkali.

Bărbatul se numeşte Marius Jecu şi este originar din comuna Costache Negri, judeţul Galaţi. 

Căutările au început în jurul orei locale 16:00. Asociațiile de voluntari ale sistemului de protecție civilă au venit în sprijinul pompierilor și polițiștilor. La câteva ore după, a fost făcută trista descoperire. La fața locului au sosit magistratul de gardă și medicul legist. Ieri seară a sosit confirmarea că trupul neînsuflețit găsit în apă este tocmai cel al românului.

Autoritățile au început o anchetă pentru a înțelege de ce românul a ajuns în iaz și cauza morții.

Fratele bărbatului înecat, Valentin Jecu, a publicat pe o reţea de socializare o postare emoţionantă, prin care cere ajutorul comunităţii pentru cheltuielile de repatriere.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel