Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, infectat cu COVID-19, a încercat să iasă din zona carantinată. A fugit printr-o lizieră
WhatsApp
Un bărbat din localitatea Iveşti, domiciliat în zona unde a fost instituită carantina şi infectat cu COVID-19, s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Acesta a fost depistat de jandarmi în timp ce încerca să iasă din zonă printr-o liziera situată la marginea localităţii, informează Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului (IJJ) Galaţi.  
amenzi_jandarmi

Potrivit sursei citate, o patrulă de jandarmi, care se afla în serviciu de asigurare a ordinii publice în comuna Iveşti, a observat un autoturism care încerca să iasă din zona carantinată, printr-o lizieră situată la marginea localităţii. În momentul în care a văzut patrula, conducătorul autoturismului a părăsit liziera şi a intrat în localitate, unde a fost oprit de către jandarmii aflaţi în filtrul instituit pe DN25.

În autoturism a fost identificat un bărbat în vârstă de 44 ani, care a declarat că dorea să meargă la cumpărături într-un supermarket din Tecuci. Jandarmii l-au întrebat dacă are aplicată măsura izolării la domiciliu, dar el a negat şi a spus ca nu este bolnav. În momentul în care oamenii legii au verificat lista persoanelor aflate în carantină au descoperit că bărbatul figurează ca fiind infectat cu virusul SARS CoV-2 şi carantinat la domiciliu.

Persoana în cauza a fost condusă la domiciliul declarat pentru carantina, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Cercetările sunt continuate de către poliţie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel