Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, în Verona: „Nu făina şi pastele! Asta e resursa cea mai importantă pe vreme de pandemie”
WhatsApp
Ca să treacă mai uşor de pandemie, oamenii au nevoie de o conexiune bună la internet. Internetul e vital pentru munca de acasă, cumpărături online şi plata facturilor, dar şi pentru temele copiilor. În Italia, profesorii trimit pe internet temele pentru elevi.
Foto ILUSTRATIV

Nu făina şi pastele, ci internetul e resursa cea mai importantă pe vreme de pandemie. Internetul e folosit pentru ca oamenii să fie ţinuți la curent cu ştirile, la plata facturilor şi la multe altele.

Robert, protagonistul seriei Zona Fricii, are nevoie de internet pentru conferinţe legate de muncă, dar şi pentru temele băiatului lui, Robin, în vârstă de 7 ani.

„Primesc aici chestiile de la învăţătoare", spune Robin, fiul lui Robert.

De la începutul izolării în care a intrat Italia, Robin a primit pe mail cântece de învăţat, desene de făcut şi caligrafie de exersat.

„Ăsta este al doilea caiet şi profesoara mi-a dat să îmi fac temele. Uite, aici, aici şi am făcut şi aici", spune copilul.

Întrebat dacă a terminat deja un caiet de când stă acasă, copilul a răspuns „Da".

Temele sunt apoi verificate tot online. La fel e în toată Italia. O ţară care s-a adaptat noilor condiţii de trai în vremea pandemiei, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel