Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, împușcat de un polițist, în Germania: „S-a deschis o anchetă. Se investighează dacă a tras cu arma prea devreme”
WhatsApp
Un hoț român a fost grav rănit, joi, de împușcături ale poliției, în districtul Borbeck din Germania. Primele rezultate ale anchetei arată că spărgătorul ar fi atacat ofițerul cu un topor.

La o zi după ce un ofițer de poliție a tras cu pistolul său de serviciu, cazul este acum mai clar. Un cuplu din cartierul Borbeck din Essen a alertat poliția joi după-amiază după ce au auzit zgomote suspecte în casă. Un ofițer de 37 de ani a fost primul polițist de la locul faptei, aparent era mai rapid pe motocicleta sa decât colegii din mașina de patrulare.

În fața unei case de pe strada Kuhlmannsfeld, polițistul a întâlnit un bărbat de 31 de ani, cetățean român, după cum s-a dovedit ulterior. Se pare că românul a încercat să intre în casă. Suspectul spărgător ținea un topor în mână și a alergat cu el spre ofițer. Ofițerul a tras apoi mai multe focuri din arma sa de serviciu. Tânărul de 31 de ani a fost lovit de mai multe ori, dar nu este în pericol de moarte.

Din motive de neutralitate, o comisie de crimă a poliției din Bochum, sub îndrumarea parchetului din Essen, investighează acum cazul. De asemenea, se investighează faptul dacă polițistul ar fi tras cu arma prea devreme.

Românul care a fost împușcat a fost transportat la spital cu răni grave. Cu toate acestea, nu exista niciun pericol pentru viața lui. Există un mandat de arestare împotriva tânărului de 31 de ani pentru tâlhărie, care în prezent a fost suspendat.

 

Vezi și 

 

Român împușcat mortal de polițiști în Marea Britanie. Nimeni nu știe exact ce s-a întâmplat cu Marius

 

Un român în vârstă de 35 de ani a fost împușcat mortal de polițiștii dintr-un oraș din Anglia. Potrivit presei britanice, tânărul era înarmat cu un cuțit și nu a vrut să-l arunce în momentul în care a fost somat de ofițeri. Până acum, autoritățile nu au explicat exact ce s-a întâmplat cu Marius Ciolac.

Marius Ciolac, un român în vârstă de 35 de ani, a murit vineri, 7 octombrie, după ce un polițist a tras în el trei focuri de armă, în parcarea unei secții de poliție din orașul Derby din Anglia. Bărbatul era înarmat cu un cuțit și nu a renunțat la el nici când a fost somat de polițiștii britanici.

Potrivit publicației The Guardian, ofițerii de poliție au fost chemați la ora 9:55, când mai mulți martori au semnalat prezența unui bărbat înarmat cu un cuțit în parcarea securizată a secției de poliție Ascot Drive din localitate.

Focurile de armă au fost trase la ora 10:03, după ce românul, cu un comportament agresiv, a refuzat să arunce cuțitul din mână. La locul incidentului a sosit un elicopter pentru a transporta victima la spital, dar din păcate, românul nu a supraviețuit.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel