Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român fără adăpost din Italia, închis pentru o serie de furturi
WhatsApp
Un român fără adăpost a fost condamnat la închisoare pentru o serie de jafuri în Bergamo. 
 Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Un bărbat român în vârstă de 33 de ani, presupus fără adăpost, este acuzat de o serie de jafuri în zonele Borgo Palazzo și Piazza Sant'Anna din Bergamo. Autoritățile au reușit să-l identifice pe individ folosind imagini de pe camerele de supraveghere.

Din informațiile oferite de autorități, se pare că acesta este implicat și într-o serie de furturi din câteva magazine din zonă. Unul din jafuri s-a petrecut într-o florărie din Piazza Sant'Anna cu trei zile în urmă. Arestul a fost efectuat conform unui ordin emis de judecătorul de instrucție din Bergamo, relatează Il Resto del Carlino.

Bărbatul a fost condus la închisoare pentru executarea ordinului judecătorului, iar ancheta în legătură cu activitățile sale infracționale este în desfășurare.

Un caz asemănător a avut loc la începutul acestei săptămâni. Un român a fost trimis în închisoare pentru numeroase furturi comise în Parma, Italia. 

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, Voinea Marian, a fost reținut și arestat în Parma în legătură cu o serie de furturi comise împotriva barurilor, asociațiilor sportive, spălătoriilor și gelateriilor din oraș. Acesta a fost suspectat de numeroase furturi care au avut loc mai ales în perioada august 2023 - 2 martie 2024, cu unele incidente și în 2022.

----------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel