Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român expulzat din Italia, după ce a comis zeci de jafuri. "Un pericol pentru societate"
WhatsApp
Un român din Imperia, Italia, a fost expulzat după ce autoritățile l-au catalogat drept fiind un ”pericol pentru societate”. 
 Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Agenții Poliției de Stat din provincia Imperia au îndeplinit o misiune de excortă la frontieră și expulzare a unui cetățean român în vârstă de 36 de ani, găsit vinovat pentru numeroase jafuri.

Această acțiune a fost realizată cu respectarea unui Decret emis de către Prefectul Provinciei Imperia pentru motive de siguranță publică, fiind emis și un ordin de Însoțire la Frontieră din partea Comisarului de Poliție Imperia.

Românul a fost prins în flagrant în timp ce fura dintr-o mașină parcată

 

Potrivit informațiilor oferite de Poliția Comisariatului Sanremo care a investigat cazul românului, se pare că bărbatul a fost implicat într-o serie de jafuri de locuințe, inclusiv furturi din mașinile parcate stradal și în unitățile comerciale din orașul Matuzian. Utilizând înregistrările de la camerele de supraveghere, atât publice, cât și private, autoritățile au documentat numeroase episoade ale activității infracționale a acestuia.

În urma solicitării Oficiului pentru Imigrări din cadrul Sediului Poliției și a pericolului social prezentat de individ, Prefectul Provinciei Imperia a emis decretul de repatriere, cu sprijinul Comisarului de Poliție. Cetățeanul a foii st rapid identificat și reținut de către personalul Secției de Investigații, în colaborare cu Biroul de Control Teritorial al Postului de Poliție PS Sanremo, fiind ulterior predat Oficiului pentru Imigrări.

O audiere la Autoritatea Judiciară din Genova a confirmat măsurile luate de către comisarul de poliție, permitând astfel o repatriere rapidă a cetățeanului la frontiera aeriană din Torino, în țara de origine, relatează Liguria Notizie

Este important de subliniat că individul în cauză a fost asociat cu o listă lungă de infracțiuni, inclusiv furturi și tentative de furt atât din mașini, cât și din centre comerciale, provocând prejudicii semnificative victimelor. Acesta a acționat în principal în timpul nopții, folosind frecvent taxiuri pentru a se deplasa dintr-o zonă în alta a orașului.

Românul a fost arestat la începutul acestui an, fiind prins în flagrant în timp ce fura dintr-un autoturism parcat. 

 

---------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel