Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român dispărut în Italia, după ce a intrat să facă baie într-un lac și n-a mai ieșit la suprafață
WhatsApp
Un român este dat dispărut în Italia, după ce s-a aruncat într-un lac și n-a mai ieșit la suprafață. 
Italia. Un român de 42 de ani a murit la lacul Gibbesi după ce a mers să facă o baie cu prietenii (foto: milano.corriere.it)

Un român în vârstă de 29 de ani este căutat de scafandrii și pompierii italieni, după ce a intrat să se răcorească în apele lacului carierei Roncchetto sul Naviglio, din zona de sud-vest a orașului Milano, și n-a mai ieșit.

Incidentul s-a petrecut în seara de sâmbătă, spre duminică, 7 august. Potrivi publicației Corriere Della Sera, românul s-a decis să facă o baie, după un grătar cu prietenii. Ei au fost cei care au dat alarma, când au văzut că nu mai iese din apă.

Românil s-a aruncat în lacul din cariera Ronchetto sul Naviglio, în Milano, și nu a mai reapărut. Căutările au început încă de sâmbătă seară.

Prietenii săi, care se aflau cu el în zona verde de la periferia sud-vestică a orașului, dincolo de cartierul Barona, au fost cei care au dat alarma când nu l-au mai văzut reapărând. La căutări participă pompieri, scafandri și chiar un elicopter care a survolat zona încă de duminică dimineața.

Citește mai departe: O româncă a murit în Italia, după ce s-a răsturnat cu mașina într-un canal și a ramas blocată în centură

 

Sfârșit tragic pentru o româncă din Italia, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat și a ajuns într-un canal. Femeia n-a reușit să-și desfacă centura la timp și să iasă din autovehicul.

Accidentul s-a petrecut în dimineața zilei de vineri, 5 august 2022, în localitatea Portomaggiore din provincia Ferrara (regiunea Emilia-Romagna). Mașina la bordul căreia se aflau două femei a ieșit de pe carosabil și s-a prăbușit într-un canal cu apă, relatează publicația locală La Nuova Ferrara.

Potrivit primelor informații, cele două femei călătoreau la bordul unei mașini Fiat 600 care se deplasa pe via Portoni Bandissolo când, din motive care urmează să fie stabilite e anchetatori, cea care se afla la volan a pierdut controlul autoturismului.

Mașina a ieșit de pe carosabil și s-a prăbușit într-un canal, ajungând în apă cu roțile în sus. Femeia aflată la volan a reușit să-și scoată centura și să iasă din mașină înainte ca apa ce a pătruns în autovehicul să o înece. Din păcate, pasagera aflată pe scaunul din dreapta nu a reușit să se salveze și a decedat, cel mai probabil înecată.

Un agricultor care se afla în trecere prin zonă a observat mașina în apă și a solicitat imediat ajutor medical la fața locului, dar pentru victimă nu s-a mai putut face nimic. La fața locului au sosit rapid carabinierii, împreună cu pompierii și voluntarii de la Protecția Civilă. 

Oamenii legii au identificat-o pe femeia decedată ca fiind Maria Pascu, de naționalitate română, în vârstă de 50 de ani, fiind cumnata șoferiței.

A fost demarată o investigație pentru a se stabili cum s-a petrecut tragicul incident. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel