Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român dispărut fără urmă în Franța. Sofian Cătălin trebuia să se urce într-un autocar spre România, dar n-a mai ajuns acasă
WhatsApp
Borlan Sofian Cătălin, un român care trebuia să se urce într-un autocar cu destinația România, pe 16 februarie, a dispărut fără urmă. 

Un tânăr român este căutat disperat de către familie și prieteni, după ce a dispărut fără urmă pe data de 16 februarie.

Conform unui mesaj postat în comunitatea Voluntari în Europa, ultimul loc unde a fost văzut este în Angers, iar următoarea sa destinație planificată era orașul Călărași, în România. Se pare că intenționa să ia autocarul din Angers către Călărași, la ora 1:35.

Borlan Sofian Cătălin a locuit recent în Parthenay. Familia și prietenii îndeamnă pe oricine ar putea avea informații despre călătoria lui Borlan Sofian Cătălin să se prezinte și să ofere detalii relevante. În special, se solicită colaborarea oricăror persoane care ar fi putut călători cu autocarul FLIXBUS din Angers către Călărași în noaptea de 16 spre 17 februarie, în speranța că aceștia ar putea oferi informații utile.

Iată mesajul complet postat pe grupul Voluntari în Europa.

"Salut 

El este varu nostru Borlan Sofian Cătălin și nu mai știm nimic despre el de pe data de 16 februarie. Știm despre el ca urmă să ia autocarul în noaptea de 16 spre 17 februarie din Angers spre Călărași, la ora 1:35 cu agenția FLIXBUS, ultimul loc unde a locuit fiind în Parthneay.

Dacă este cineva în grup care a călătorit cu această cursa în acea noapte și ne poate da detalii vă rugăm frumos să ne contactați.

A fost dat dispărut la Poliția din Călărași, România, urmând ca mâine să luăm legătura cu această firmă de transport și Ambasada României în Franța.

 Vă rugăm să ne îndrumați și dacă cineva l-a văzut sau are vreo informație despre el contactați-mă".

borlan-sofian-catalin---voluntari-in-europa_82206900

----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel