Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român din Spania, arestat după ce a tâlhărit în mod violent doi turiști
WhatsApp
Un român a fost arestat după ce a jefuit în mod violent doi turiști, luându-le portofelul și ceasul. Autoritățile l-au prins în urma tranzacțiilor făcute cu cardul furat.
 Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Un român și un marocan au fost arestați sub acuzația de de jaf și agresiune împotriva turiștilor în zona Playa de Palma, Spania. Agenții Poliției Naționale i-au reținut pe cei doi bărbați, în vârstă de 29 și, respectiv, 37 de ani, după ce aceștia ar fi atacat și jefuit mai multe persoane. 

Potrivit comunicatului emis de autoritățile Insulelor Baleare, evenimentele au avut loc în seara zilei de 15 aprilie, când agenții de poliție efectuau patrulare de rutină și au observat un grup de turiști străini care alergau după bărbatul de origine marocană. Potrivit martorilor, individul l-ar fi îmbrățișat pe un turist străin, apoi i-ar fi furat portofelul din buzunar și l-ar fi împins cu putere, provocându-i căderea.

În același timp, un alt incident a avut loc în care un bărbat de origine română a fost implicat într-un jaf asupra a doi frați turiști. Cei doi turiști se îndreptau spre hotelul lor din Playa de Palma când au fost atacați de câțiva indivizi. Aceștia le-au furat bunurile personale, inclusiv portofelul și un ceas, iar unul dintre frați a fost agresat fizic în timpul incidentului.

După o investigație efectuată de agenții Poliției Naționale, autoritățile au reușit să-i localizeze și să-i aresteze pe presupușii făptuitori. Mai multe probe, inclusiv tranzacții realizate cu cardul furat, au fost adunate pentru a susține acuzațiile împotriva acestora.

Cu toate acestea, ancheta este departe de a fi încheiată, iar autoritățile nu exclud posibilitatea de a face noi arestări pe măsură ce investigația continuă. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel