Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român din Italia, dispărut fără urme de cinci luni. Mama lui Mihai face apel către cetățeni: ”Vă rog frumos să mă ajutați să-l găsesc” 
WhatsApp
Un tânăr român stabilit în Italia a dispărut în mod misterios în urmă cu cinci luni. 
Foto: Persoana dispărută / Sursă: Claudita Nico - Facebook

Nicolae Bogdan Mihai, un tânăr român în vârstă de 21 de ani, a dispărut misterios din Roma în ianuarie 2024, iar familia sa nu a mai avut nicio veste despre el de aproape cinci luni

Ultimul contact telefonic indică faptul că smartphone-ul său nu mai este accesibil. În ciuda demersurilor inițiate de membrii familiei și apelurilor acestora către public pentru orice informație relevantă, nu au apărut până acum indicii concrete despre locația sau starea lui Nicolae Bogdan Mihai.

Conform informațiilor oferite de presa italiană, este neclar dacă dispariția sa a fost cauzată de răpire sau dacă tânărul a ales să se plece voluntar. 

Bogdan are 1.80 metri, păr castaniu - ras în laterale, și ochi căprui.

Cei care dețin informații relevante sunt îndemnați să contacteze poliția la numărul de urgență 112 sau să apeleze membrii familiei la +39 3927086902. 

 

---------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel